George wrote:mai cristi...ce sa zic...scrii si tu ca sa ai posturi.
ce spui tu, de exemplu cu reconditionarea transmisiei... asta nu e o modificare, plus ca tu nici nu ai luat masina. te-ai gandit ca poate nu e nevoie?! poate gasesti una...brici.
schimbarea motorului cu unul pe injectie...nu e neaparat un lucru bun. va fi mai limitat, si nu cred ca te ajuta prea mult.
eu zic sa deschizi un post ca asta, cand vei avea fierul in ograda, si atunci sa vezi ce si cum e de facut.
sa mai spun si ca in 2 ani cel putin, pana o sa ai tu masina...o sa si uiti de topicul asta?!
Sper sa nu scriu ca sa fac posturi
Ideea e urmatoarea:
Hai sa modificam o masina la limita conditiilor puse de fabricant, fara costuri suplimentare prea mari.. Am citit mai toate posturile despre ridicarea masinii, despre flanse, despre arcuri, despre anvelope...
In sambata trecuta cand voi va dadeati pe la Campulung, eu eram la Fundata si uite asa dintr-o gaura mi-am dat seama ca de fapt as a vea nevoie de ceva modificari la masina.
Intrebari
1. Cat se poate inalta masina in arcuri si cum, din tampoane caroserie, fara afectarea coloanei de directie, sistem de franare, cardane, etc?????
2. Dimensiunea maxima a anvelopelor daca nu tai din caroserie?