Sa fie iarna ca vara!I
Moderators: mariusjaz, socratee
-
alexei
- Nou venit

Re: Sa fie iarna ca vara!I
eu am gasit pe acasa o chestie ciudata, o plita de incalzire a apei dintr-un filtru de cafea, si pe exteriorul rezistentei circula o conducata prin care trecea apa, conducata este de dimensiunea conductei de alimentare, poate ca daca as folosi un invertor as putea sa incalzesc motorina repede, mai ales ca la consumul de curent nu e o problema, este mica si nu consuma prea mult! (asa sper) 
-
SERGHEI
- Banat

Pai nu prea este asa cum spui tu si ma refer la putere : puterile la asemenea plite sar in general de 800 Watti.Pentru asta iti trebuie un convertor de minim 1500 W (asta fiind cam la limita ) pretul unui asemenea aparat facut in China fiind de aprox 3 mil.Temperatura de incalzire a motorinei pe o asemenea serpentina este foarte mare dar si rapida.Cred ca un minut este destul cat sa clocoteasca motorina..pare o solutie buna dar ,zic eu ..complicata (pentru mine) .Pana la urma este o idee.alexei wrote: eu am gasit pe acasa o chestie ciudata, o plita de incalzire a apei dintr-un filtru de cafea, si pe exteriorul rezistentei circula o conducata prin care trecea apa, conducata este de dimensiunea conductei de alimentare, poate ca daca as folosi un invertor as putea sa incalzesc motorina repede, mai ales ca la consumul de curent nu e o problema, este mica si nu consuma prea mult! (asa sper)![]()
-
alexei
- Nou venit

aia pe care am gasit-o eu era ceva mai mica, si simpla, nu cred ca imi consuma atat de multa energie, daca o gasesc ii fac o poza, daca nu proiectez una pe calc
-
SERGHEI
- Banat

Nu mai stiu sigur dar imi pare ca am vazut undeva ,filtru de cafea sau fierbator la 12 v pt auto..mai sap.
-
alexei
- Nou venit

era o rezistenta bagata intr-un tub de aluminiu du diametrul de 1-1,2 cm si pe marginea ei trecea o conducta prin care circula apa, instalatia este in forma de semicerc, deasupra rezistentei se afla o tabla de dimensiunile un CD si pe ea se pune vazul in care curgea cafeaua
- cab_512
- Membru Devotat

Inainte de Webasto 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tote muștele zboară dar nu toate fac miere!
- deluca
- Membru de elita