ARO in filme artistice
Moderator: costy84
- Werner
- Aro Club Romania

Re: ARO in filme artistice
In serialul de Televiziune "Polizeiruf 110-Petra", din anul 1982, unul din rolurile principale conduce un TV 12F.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

8)imi plac:)mai vrem:)
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
-
vstef_is
- Membru legendar

Mai era filmul facut de televiziune Der Fhrau von Checkpoint Charlie care e foarte frumos, si apare un 244 acolo... pacat insa ca nu stiu eu Germana sa inteleg prea mult din film, si subtitrari in engleza inca nu am gasit... o sa mai caut...
- pantelimon
- Membru legendar

baieti am vazut un interviu scurt cu ambulantele in care aparea un TV pa realitatea ,poate cineva sal scoata dacolo cumva,un linc ceva
- badlion
- Membru de elita

mai sunt Aro Dragon in Hartia va fi albastra. Pun poze imediat! 
- baciudibaciu
- Membru legendar

ATi pierdut un filmulet bunicel aseara 31 01 2008 pe kanal D unde Marcel iures in filmul ELITA {2000} birjarea un 244 rosu-grena de mama focului >sincer nici eu nu l-am vazut de la inceput dar din curiozitate voi cauta.Am vazut multe cladiri si locuri ce astazi la doar 7 ani distanta nu mai sunt sau au fost transformate in altceva .Cine-l gaseste sa ma anunte si pe mine si nu numai pe mine . Multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
SERGHEI
- Banat

Clipul meu preferat: http://www.youtube.com/watch?v=3QNwTWhT ... re=related........
- pantelimon
- Membru legendar

"FATAAA,FATAA ASTA E PENTRU ADUCERE AASTA E PENTRU DUCERE"
nu am si clipul respectiv da stiti voi BD IN ACTIUNE parca
- badlion
- Membru de elita

cine stie cunoastepantelimon wrote: "FATAAA,FATAA ASTA E PENTRU ADUCERE AASTA E PENTRU DUCERE" ;D nu am si clipul respectiv da stiti voi BD IN ACTIUNE parca
acum inca doua imagini cu Aro Dragon. Imaginile provin din videoclipul Impact - Love Or I Die (link: http://www.videostop.ro/play.php?vid=1429)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Ady
- Membru Devotat

super tare filmuletul dn Serghei il stiu si eu de ceva timp si inca unul care mie imi place http://www.youtube.com/watch?v=fwjJczEm ... re=related
Si am si o idee....mai de mult dar nu am transmis-o pana acum
....pe youtube exista foarte multe clipuri cu "cea mai tare masina de teren" Land rover bine si altele si foarte putine cu aro mai ales 24x. Ce ziceti daca la fiecare iesire pe undeva facem cate un clip si-l postam pe youtube?? Sa aratam si noi ca avem cu ce.... ce ziceti e o idee buna ..sau sa retrag ce am spus??? 
Si am si o idee....mai de mult dar nu am transmis-o pana acum
-
SERGHEI
- Banat

Este o idee foarte buna.Sa speram ca vom avea si cameramani cu noi ca si cu volanul si cu camera ..mai greu....numai Suparici facea din astea... 
- George
- Administrator

pai matale ce dracu pazesti?! ca de noroit inca nu te cred in stare,da' cu camera stiu ca te pricepi...SERGHEI wrote: Este o idee foarte buna.Sa speram ca vom avea si cameramani cu noi ca si cu volanul si cu camera ..mai greu....numai Suparici facea din astea...![]()
ARO CLUB ROMANIA
- Ady
- Membru Devotat

Nu stiu daca ne trebuie camere de filmat se poate si cu aprate foto si tel chiar (unele fac filmari foarte bune) nu toate clipurile de pe site sunt de cea mai buna calitate asa ca fiecare cu ce are si poate.
- Werner
- Aro Club Romania

Pentu cei care prind programul german de televiziune PRO7, astazi, 08.06.2008, la ora 22:10 ora Germaniei, deci 23:10 în România, este filmul Wes Craven präsentiert Dracula III-Legacy. Un film american, din 2005, în care se vede ARO.
Poza este din programul de televiziune. M-a atentionat un prieten din Bavaria de film.
Poza este din programul de televiziune. M-a atentionat un prieten din Bavaria de film.
Last edited by Anonym on 08 Jun 2008, 15:16, edited 1 time in total.
-
georgenis
- Membru de elita

Trebuie sa te pricepi sa scoti in evidenta portiunile dificile in offroad. Altfel vor aparea pe camera video sau in fotografii ca ceva aparent banal.