ARO in filme artistice

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Re: ARO in filme artistice

Post by Werner »

In serialul de Televiziune "Polizeiruf 110-Petra", din anul 1982, unul din rolurile principale conduce un TV 12F.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

8)imi plac:)mai vrem:)
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Mai era filmul facut de televiziune Der Fhrau von Checkpoint Charlie care e foarte frumos, si apare un 244 acolo... pacat insa ca nu stiu eu Germana sa inteleg prea mult din film, si subtitrari in engleza inca nu am gasit... o sa mai caut...
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

baieti am vazut un interviu scurt cu ambulantele in care aparea un TV pa realitatea ,poate cineva sal scoata dacolo cumva,un linc ceva

badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

mai sunt Aro Dragon in Hartia va fi albastra. Pun poze imediat!  :)>-
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

ATi pierdut un filmulet bunicel aseara  31 01 2008 pe kanal D  unde Marcel iures in filmul ELITA {2000} birjarea un 244 rosu-grena  de mama focului >sincer nici eu nu l-am vazut de la inceput dar din curiozitate  voi cauta.Am  vazut multe cladiri si locuri ce astazi la doar 7 ani distanta nu mai sunt sau au fost transformate in altceva .Cine-l gaseste sa ma anunte si pe mine  si nu numai pe mine . Multam fain
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

"FATAAA,FATAA ASTA E PENTRU ADUCERE AASTA E PENTRU DUCERE"  ;D nu am si clipul respectiv da stiti voi BD IN ACTIUNE parca
badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

pantelimon wrote: "FATAAA,FATAA ASTA E PENTRU ADUCERE AASTA E PENTRU DUCERE"   ;D nu am si clipul respectiv da stiti voi BD IN ACTIUNE parca
cine stie cunoaste ;) replica de-a zis-o geroge era spusa de jean constantin!

acum inca doua imagini cu Aro Dragon. Imaginile provin din videoclipul Impact - Love Or I Die (link: http://www.videostop.ro/play.php?vid=1429)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ady
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ady »

super tare filmuletul dn Serghei il stiu si eu de ceva timp si inca unul care mie imi place http://www.youtube.com/watch?v=fwjJczEm ... re=related
Si am si o idee....mai de mult dar nu am transmis-o pana acum ;D....pe youtube exista foarte multe clipuri cu "cea mai tare masina de teren" Land rover bine si altele si foarte putine cu aro mai ales 24x. Ce ziceti daca la fiecare iesire pe undeva facem cate un clip si-l postam pe youtube?? Sa aratam si noi ca avem cu ce.... ce ziceti e o idee buna ..sau sa retrag ce am spus??? :)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Este o idee foarte buna.Sa speram ca vom avea si cameramani cu noi ca si cu volanul si cu camera ..mai greu....numai Suparici facea din astea... :-j
George
Administrator
Administrator

Post by George »

SERGHEI wrote: Este o idee foarte buna.Sa speram ca vom avea si cameramani cu noi ca si cu volanul si cu camera ..mai greu....numai Suparici facea din astea... :-j
pai matale ce dracu pazesti?! ca de noroit inca nu te cred in stare,da' cu camera stiu ca te pricepi...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
Ady
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ady »

Nu stiu daca ne trebuie camere de filmat se poate si cu aprate foto si tel chiar (unele fac filmari foarte bune) nu toate clipurile de pe site sunt de cea mai buna calitate asa ca fiecare cu ce are si poate.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Pentu cei care prind programul german de televiziune PRO7, astazi, 08.06.2008, la ora 22:10 ora Germaniei, deci 23:10 în România, este filmul Wes Craven präsentiert Dracula III-Legacy. Un film american, din 2005, în care se vede ARO.
Poza este din programul de televiziune. M-a atentionat un prieten din Bavaria de film.  ;)
Last edited by Anonym on 08 Jun 2008, 15:16, edited 1 time in total.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Trebuie sa te pricepi sa scoti in evidenta portiunile dificile in offroad. Altfel vor aparea pe camera video sau in fotografii ca ceva aparent banal.

Post Reply