CUTIE VITEZE PE MOTOR BV
Moderators: mariusjaz, socratee
-
iftimie
- Incepator

CUTIE VITEZE PE MOTOR BV
deschid acest topic in speranta de a afla cat mai multe despre cutiile de viteze ce pot fi montate pe legendarul brasovean,masinile de pe care pot fi luate aceste cutii,modificarile care trebuiesc facute pentru montarea acestora si nu in ultimul rand modificarea cutiei de viteze in 4 trepte pentru adaptarea celei de a 5-cea treapta.avand in vedere ca pe acest forum(dupa parerea mea )sunt foarte multe persoane cu aro-uri echipate cu motoare de brasov cred ca este un subiect destul de interesant.personal ma intereseaza cutiile de viteze ce pot fi montate pe motorul bv dar care pot indeplini si functia de 4x4.sperand ca nu am gresit prin a deschide acest nou topic astept raspunsurile,sugestiile si ideile voastre legate de acest subiect.PS:in caz ca am gresit prin deschiderea acestui topic rog moderatorii sa ia masurile de rigoare.
-
niku111
- Membru legendar

Re: CUTIE VITEZE PE MOTOR BV
Sunt si eu interesat de acest lucru dar singurul aspect bun legat de batrina cutie de aro in 4 trepte este modificarea pe care o face la ea dl. Radu de la MATAU.
- gabybuz
- Membru

Treaba e simpla ,pe motoarele brasov potrivesc cutiile de pe andoria ,trebuie sa modifici cardanele si sa tai ceva acolo la frana de mana +daca doresti poti sa-i faci o traversa sa stea cat mai "relaxata".
Iar la modificarea de la 4 la 5 trepte iti trebuie amandoua capacele de sus +binenteles carcasa de a 5-a ,pinioanele ,rulmentii ...
Eu personal nu sfatuiesc sa faca nimeni acest lucru .Si mai sfatuiesc ca daca vrea cineva sa-si modifice cutia sa nu-si puna ROMANEASCA!
Iar la modificarea de la 4 la 5 trepte iti trebuie amandoua capacele de sus +binenteles carcasa de a 5-a ,pinioanele ,rulmentii ...
Eu personal nu sfatuiesc sa faca nimeni acest lucru .Si mai sfatuiesc ca daca vrea cineva sa-si modifice cutia sa nu-si puna ROMANEASCA!
It's about respect!
-
iftimie
- Incepator

niku 111 poti sa ne spui mai multa despre modificarea care o face acest domn radu la cutia in 4 trepte ?adica sa ne spui ce ii face.ii adauga a 5-cea viteza ,o face sa fie mai fiabila ?explica-ne un pic in ce consta modificarea.
-
niku111
- Membru legendar

Salut. Este tratata problema cutiei de viteza pe undeva pe aici de colegul ARCASUL care are o cutie modificata ,si are numai cuvinte de lauda .Modificarea consta in inlocuirea pieselor originale cu unele BORG-WARNER.
- gabybuz
- Membru