cat antigel intra in BV?

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

cat antigel intra in BV?

Post by tarzy »

gata .... o data ce am pus la punct sistemul de racire .... adica am schimbat mizeria de radiator de Al cu unul aproape nou de Cu ... trebuie sa pun antiogel

din cate stiu eu intra peste 15 litri .... dar as vrea sa stiu mai sigur si totodata as fi interesat de un tutorial pas cu pas despre ce trebuie facut.

multumesc anticipat

PS: si unde gasesc la un pret mai potrivit? am vazut la METRO ca aveau gata diluat la bidoane de 5 litri la cca 15 lei bidonul
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

silvester
Membru
Membru

Re: cat antigel intra in BV?

Post by silvester »

15 litri stiu si eu.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

eu iti recomand antigel de la policolor-radipol se numeste.6,5 lei litru.cel de la guzu chim sau fabryo e slab calitativ.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

ptr 6,5 x minim 15 .... stiu si eu .... poate nu-s asa de pretentios

oricum .... bag de seama ca pe matale s-o obosit sa te ia la rost lumea degeaba .... tot informatii trunghiate arunci pe aici

zi si tu de unde se poate cumpara antigelul ala minune? chiar numa din poarta lu' Policolor?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

George
Administrator
Administrator

Post by George »

nea tarzyyy,15 litri e capacitatea sistemului de racire! tie iti tre 15L de lichid de racire,nu de antigel. ala pe care il cumperi,vezi cat e de diluat,sau de concentrat. unu' bun,de vreo -40de grade macar,se duce pe la suta de mii,si chiar peste. ala de 6 lei 50,e d'asta din foi de dude...bei aici si mori acasa. si vezi ca mai sunt unele lichide,ieftine ca asta,care sunt pe baza de alcooli. tu cauta pe baza de glicol(etilen glicol,ceva de genul),daca vrei protectie buna a motorului,si la frig si la rugina!
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

caut dom'le ..... am notat pe baza de glicol

da de unde sa-ncep? la metro am zis .... aveau ceva gata diluat (ptr -35 ) da cred ca-i deasta alcoolic asa ca spun pas.

avand in vedere ca la mine e hardughia mare prefer sa cumpar la butoi mai mare ca asa .... la litru .... e si normal sa fie mai scump
(Winston Churchill)
George
Administrator
Administrator

Post by George »

sa stii ca producatorii cam asa imbuteliaza,la litru sau la butoi de 208. ajtea cu d'astea incropite,la x litri gata preparate...de obicei le iau in cel mai fericit caz de la producator si le ambaleaza ei.
stai sa mai caut lista cu mobil,si incerc sa o pun iar pe site. studiaza si acolo,si daca iti convine,poate se aduna mai multa lume si comandam ceva serios...
ARO CLUB ROMANIA
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

oki ... daca nu te pricepi sa-o aburci pe site ... stii la cine sa apelezi

asteptam
(Winston Churchill)
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

radipolu se gaseste cam greu,dar merita sa cauti.cat despre antigelu care se gaseste prin hypermarketuri e si scump si nu e de calitate.e facut de diverse srl-uri.asa ca mai bine pui ceva de calitate.
cand esti rau nu te uita
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

stiu ca cel rosu nu strica nimic e cel mai bun sapoi cel verde si cel mai rau albastru de la metro.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

nu conteaza culoarea. ;)un antigel bun costa, la fel ca si un ulei,dar se vede calitatea in timp.
cand esti rau nu te uita

Post Reply