Cauciucuri Aro10

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
pauldeva
Incepator
Incepator

Cauciucuri Aro10

Post by pauldeva »

Parerea voastra conteaza mult pt mine  ^:)^ ce cauciucuri sa achizitionez... mer mai mult pe la tara cu el.. adica noroi cat cuprinde ;D mai putin asfalt. poate si ceva linkuri ?? sau poze ... ar fi fain ;))
4x4 face diferenta!

kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: Cauciucuri Aro10

Post by kato »

aici gasesti tot ce vrei !!

http://web11.p15169045.pureserver.info/ ... a68d679ca9

dar daca tot umbli mai mult pe coclauri recomand PNEUS reesapate sunt foarte bune si pretul este imbatabil !

cum intri in Santuhalm pe stanga am vazut o firma care vinde Pneus !
pauldeva
Incepator
Incepator

Post by pauldeva »

Da dar ma gandeam la ceva bun.. Daca tot fac din ea o printesa nu mi-ar place sa ii pun inel fara diamante, daca ma intelegi. ;))
din cate am cautat eu am gasit 2 situri... sincer nu ma pricep deloc la cauciucuri dar mi-au placut cum arata..or fi si bune??
http://www.goodyeartires.com/goodyearti ... &sidewall=
http://www.pneus-expert.ro/products_ro_ ... -D-673.php

$-) nu vad pretul la primul site.. dar ma gandesc ca  $-)
4x4 face diferenta!
kato
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by kato »

in final tu faci ce vrei ! dar pe saitu ce ti l-am pus nu ai gasit nimica?

despre pneus CROSS COUNTRY pot sa-ti spun ca arata bine pe masina si duc super si in teren !

sunt maxim 200 ron bucata !
pun o poza cu masina mea !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Bridgestone D673 sunt foarte bune raport calitate/pret. Sunt mult mai bune decat cele Pneus reesapate. Eu am D673 215/75R15 si incap fara probleme, nu ating. Pe asfalt nu se aude zgomot de la ele, se aude transmisia etc...
pauldeva
Incepator
Incepator

Post by pauldeva »

Aha, dar la dimensiunile tale am mai gasit un model. Ce spui de ele??? bine ma gandesc la asfalt  :-j

http://www.pneus-expert.ro/products_ro_ ... -D-694.php
4x4 face diferenta!
George
Administrator
Administrator

Post by George »

specifica si pe cat vrei gumele: pe 14" sau pe 15" ?
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

D694 am la Toyota. Sunt foarte foarte bune pe asfalt. Merg foarte bine si iarna si prin noroaie moderate. La mine au vreo 15000km si nu se cunoaste uzura. Sunt un profil foarte reusit unii zic ca cel mai bun dintre AT-uri, oricum mie mi-au placut mai mult cum arata fata de BFG AT care deasemenea sunt foarte bune.
aro4x4_10
Membru
Membru

Post by aro4x4_10 »

si eu am aceeasi intrebare ce cauciucuri sa pun pe aro?jentile sunt de 14"din pacate nu prea sunt optiuni multe...am gasit ceva:bridgestone dueler 693 165/70 R14 81T...sunt ALL TERAIN,poate cineva sa-mi explice ce inseamna ALL TERAIN?adica pot sa circul si iarna cu ele?
pauldeva
Incepator
Incepator

Post by pauldeva »

b-( si eu.. sunt tip canada gentile sau asa ceva, de 14 cu 3 gauri.. b-( b-( b-( b-( foarte dezamagit.. nu cred ca o sa gasesc genti cu 3 gauri de 15.. si sa modific prea mult la masina nu cred ca s-ar renta...  :-?? off... cine stie.. ma uit la varianta  $-) REMAT  :o3
4x4 face diferenta!
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Pai vezi ca orice janta cu 6 prezoane merge pusa doar cu 3 fara nicio modificare.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

aro4x4_10 wrote: si eu am aceeasi intrebare ce cauciucuri sa pun pe aro?jentile sunt de 14"din pacate nu prea sunt optiuni multe...am gasit ceva:bridgestone dueler 693 165/70 R14 81T...sunt ALL TERAIN,poate cineva sa-mi explice ce inseamna ALL TERAIN?adica pot sa circul si iarna cu ele?
All terrain: orice tip de teren. Adica un compromis. Merg foarte bine pe zapada, pe asfalt umed, nu fac zgomot. La noroi mare se incarca repede si patineaza. Poti circula iarna si vara foarte linistit cu ele! Nu te prea ajuta in terenuri foarte dificile spre extrem, mai ales in noroi adanc, dar se descurca pe terenuri foarte dificile uscate. Oricum nu cumpara resapate, chiar daca te tenteaza pretul! Sunt foarte moi si orice ac pierdut pe drum va strapunge anvelopa.

Am uitat: cele resapate sunt si foarte dezechilibrate! La una din roti am contragreutati de 150 g, enorm!
aro4x4_10
Membru
Membru

Post by aro4x4_10 »

mersi de sfat reesapate am avut si eu pe un autoturism si numa probleme la directie am avut...inca o intrebare latimea cauciucului de 165 nu vi se pare cam mica???eu as vrea sa stiu defapt daca o sa arete bine pe masina?
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Pai tie iti trebuie 175 nu 165.

Post Reply