piese cutie aro 10-4
Moderators: mariusjaz, socratee
- karpatenwolf
- Membru

piese cutie aro 10-4
Caut piese ptr cutie de aro 10-4 .Ma intereseaza amandoi arborii cutiei iar bradutul sa fie complet echipat .Oare gasesc asa ceva in stare perfecta sau noi ca m am saturat de cumparat cutii second.Cand le am desfacut sa verific sunt bestializate groaznic in functionare sau in timpul "reparatiilor " facute de persoane straine de mecanica.Asa cam m am gandit sa cumpar tot ce este in cutie in afara de carcasa ei.
Aro,oriunde,oricand...daca nu se defecteza.
- icXu
- Membru de elita

Re: piese cutie aro 10-4
Arborele fix se gaseste la C-lung era 220ron,la fel si baladorul de a2-a care era 65 ron,sincroanele cred ca sunt de dacia; Pe o cutie noua cerea vre-o 20 si ceva de milioane...
- Soryn
- Membru legendar

Re: piese cutie aro 10-4
karpatenwolf wrote:Caut piese ptr cutie de aro 10-4 .Ma intereseaza amandoi arborii cutiei iar bradutul sa fie complet echipat .Oare gasesc asa ceva in stare perfecta sau noi ca m am saturat de cumparat cutii second.Cand le am desfacut sa verific sunt bestializate groaznic in functionare sau in timpul "reparatiilor " facute de persoane straine de mecanica.Asa cam m am gandit sa cumpar tot ce este in cutie in afara de carcasa ei.
la carcasa se uzeaza sistemu de comanda, axurile furcilor sistemu de blocare, maneta cu furca de cuplare se misca un pic mai greu la cele bune, fata de cele uzate,
pinioanele trenului fix se prea poate nu fie alinite cu cele de pe trenu mobill, depinde cine` a montat cutia, trebuie umblat la discul de oprire al rulmentului din spre reductor, pus unul mai subtire sau mai gros, in functie de caz, normal ca ,merge nasol,
la sincroane ,pot fi uzaate incat sa nu mai lucreze deloc, adica nu mai realizeaza egalizarea de turatie intre trenul fix si pinionul vitezei respective, si de acolo apar caraiturile si crearea de umar a mansoanelor de cuplare si a pinioanelor vitezelor respective,si la scurt timp pa intrare in viteza
craboti facuti din material slab si in cateva k km se macina si nu mai imping sincroanele nu mai tine cuplata viteza, ajungi sa ti maneta cu mana in viteza respectiva, alfel o scuipa
cutiile sh, is la noroc, ori e buna cutia 80%, si e reductoru praf,si sau invers
craboti de viteza 1.2 sunt la fel ca la 24 , la 3.4 is mai subtiri, merg prelucracti cei de 24 de 1.2 subtiati adusi in cote cu cei vechi., trebuiesc din otel calumea nu din pamant