MRL-AVM
- Ady
- Membru Devotat

MRL-AVM
Nu stiu daca am postat bine aici dar am o nelamurire....si as avea nevoie de o parere daca stie cineva....nu vreau pareri de la cei care nu stiu. A desfacut cineva un MRL AVM?? am nevoie sa scot totul din partea cu capacul de aluminiu si nu prea i-am dat de cap pana acum. Pun si pozele....partea de pastic (negru) care a mai ramas in capac vreau sa o scot. Stiti careva cum pot sa o scot?? Multumesc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: MRL-AVM
Ce ai cu ea? de ce vrei sa o scoti?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- Ady
- Membru Devotat

Mai am 4 bucati dintre care 2 fara capacele din aluminiu si vroiam sa le fac si pe acelea. Am uitat sa intreb....are careva un capac de AVM ca sa nu-l mai chinui pe asta?
Oricum am studiat problema intai...nu m-am apucat sa umblu la el sa rup ceva.
Oricum am studiat problema intai...nu m-am apucat sa umblu la el sa rup ceva.
- Ady
- Membru Devotat

Gata am renuntat. Nu mai incerc sa-l desfac....daca nu stie nimeni de pe aici nu are rost. Il scot la vanzare, din pacate am decat unul de vanzare. Cine doreste pretul este 250 ron. Poze maine cu el curatat. Nu are joc, are dantura ciupita e ok doar carcasa esterioara din aluminiu este putin lovita in zona de contact cu cea din metal.
- Ady
- Membru Devotat

- Ady
- Membru Devotat

Rog pe cineva sa inchida acest post. Nu intereseaza pe nimeni deci se poate inchide. Multumesc.