sugesti si pareri sincere va rog

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
roadrunn3r16
Incepator
Incepator

sugesti si pareri sincere va rog

Post by roadrunn3r16 »

Buna tuturor! dupa cum stiti am un m461 din '64 cu motor d 115 pe el si transmisie originala pe ea. de motor m-am lamurit sa il pastrez si sa il pun la teste pana la proba contrarie. ce nedumerire am eu. ma tem sa nu ma lase puntiile sau cutia de viteza si/sau transfer in off road daca cumva le smacesc la balans, noroaie, rampe, etc. tin sa precizez ca am diferentiale de tractiune(nu stiu raportul tehnic sa il precizez), si am auzit k mai pe unu mai pe altu i-o lasat ba planetarele, ba coroanele, etc. inca o nedumerire: rezista ambreiaju de pe d 115 la forja, sa trag pe el(fata spate si viceversa)? sper sa ma lamuriti sa ma linistesc. multumesc anticipat.
the power of 4x4! you can go fast i can go anywhere!

cristi36111
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: sugesti si pareri sincere va rog

Post by cristi36111 »

1.Ambriajul rezista ,poti cara linistit cu el.
2.Dc sa schimbi motorul?Din cauza taxelor?
Motorul ala are un cuplu foarte bun,pt offroad e foarte ok.
Unde nu-i drum, acolo e ARO si reciproca este valabila.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

IMS a iesit pe locul 3 la Buzau (etapa din campionat national) cu un motor de Mitsu de 110 cai, cu roti supradimensionate si mult span.

Asa ca stai calm, rezista foarte bine, nu-ti face griji.
roadrunn3r16
Incepator
Incepator

Post by roadrunn3r16 »

is off topic imi cer scuze, dar e vorba de ims-ul cu numere rosi de vl condus de domnul gabi si copilot oana care a luat locul 3? ma bucur pt ei, pana la etapa de la buzau le-am urmarit fiecare evolutie in etapele precedente din campionat si sa speram k o sa le pot urmari si pe cele care vin si is mai aproape de judetul meu. data trecuta la etapa de la tg mures la proba de la trial din pacate i-a lasat ambreiajul si au pierdut timp pretios deoarece tot trebuia sa opreasca motorul pt a schimba vitezele, dar se pare k de data asta le-a suras norocul, brovo lor si ma bucur sa aud o veste ca asta. si ma bucur k m-ati lamurit si in privinta cu puntiile mele, multumesc inca odata.
the power of 4x4! you can go fast i can go anywhere!

Post Reply