Legatura zanei e faptu ca totul e cu "surprize-surprize"... Presupun ca in 2 saptamani va avea loc un eveniment ARO... care va avea rangul de stupiza-stupiza...
Si judecand dupa sintagma "bubule [...] nu pot sa spun decat ca ai avut dreptate" (by Keo) in contextul in care postul este "ARO a murit?!" ma gandesc la ce a spus bubu in privinta asta... si... nu era prea increzator in viitor...
niet.
stef,ai inteles numai pe jumatate.
io atata va spui...sa nu ziceti ca n-ati stiut: mai cititi si voi ziarele,mai uitati-va la stiri...in zilele ce vor veni. bine,cam in 2 saptamani,nu de azi...
Cumpara Keo uzina Aro? Sau mai bine Aro Club Romania va deveni actionar majoritar? Spune domne' ce ne fierbi atata? Nu zici tu mereu sa spunem tot, sa nu mai vorbim in dodii, ca suntem d'ai casei? Si pe deasupra io nici nu citesc ziarele!
Nici eu nu citesc ziarele ......, dar nici nu prea pot spune mai multe! Trebuie sa aveti un pic de rabdare! Nu e o veste proasta, stati linistit! Eu oricum nu am voie sa spun, daca scrie in presa ceva, sau stie altcineva mai ceva, care nu este legat de tacere...........
cum zice bubu: aveti putintica rabdare.
in acest moment,nu cred ca e bine sa presupunem,indiferent ca avem sau nu voie. si eu am aceeasi curiozitate ca voi,poate mai mare...si d'aia am incercat sa v-o starnesc. hai sa o lasam sa fie oficial,daca va fi....si toata lumea va fi incantata.
dupa cum ziceam...incercati sa tineti aproape. "the "D" day is comming"
[-O-
nu cred c-o bate vantu'...
cum zicea si tarzy odata,nu e genul lui. tre ceva pasiune si multa dedicatie. munca multa,care nu stii sigur daca si cand se va concretiza in bani. deci...nu cred
Noh, dapai atunshea, sa zbieram ca o sa fie de bine... eu unu o sa tin un ochi aruncat pe net poate vad ceva... primul care elucideaza misterul are o bere de la mine...
Keo wrote:
nu cred c-o bate vantu'...
cum zicea si tarzy odata,nu e genul lui. tre ceva pasiune si multa dedicatie. munca multa,care nu stii sigur daca si cand se va concretiza in bani. deci...nu cred
Pe 5 litri de ulei bun?????? Te bagi?......uiti ca tu m-ai bagat in ,,cercul CL" ??