Solutia? Pai nu prea vad care ar fi... piese din magazine... gasesti si nu prea, si majoritatea sunt proaste...
Astfel incat m-am gandit sa fac pivoti la comanda... Cunosc pe cineva la o firma foarte mare cu foarte multe utilaje foarte avansate care face tot felul de piese si lucruri... As putea incerca sa vorbesc cu el, sa il convig sa inceapa "productia" de pivoti de ARO. Din punct de vedere tehnic are tot ce ii trebuie si mai mult (am vizitat firma, totul electronic de ultima ora, superb... ce mai....)
In contextul asta, facuti la comanda, destul de bine, sper sa fie mult mai buni si mai trainici... Eventual poate am putea extinde problematica si la capete de bara si alte subansamble mici... Dar sa vedem...
Ca sa pot sa vorbesc cu omul, trebuie intai sa stiu unele lucruri - VA INTERESEAZA ASA CEVA?
Vreti pivoti facuti la comanda? Va intereseaza sa ii si testati (pus masina la munci pentru a vedea fiabilitatea ipoteticilor pivoti)? Ati cumpara? La ce pret i-ati cumpara? Mai mult, ati putea vorbi cu sefii la unul sau doua magazine de piese ARO, in acest sens?
Daca ii prezint omului o piata de desfacere, din care nu neaparat sa se imbogateasca, dar macar sa nu piarda bani, ar fi un argument foarte bun in favoarea idei mele.
Astept cu foarte mare interes raspunsurile voastre.... si va multumesc pentru atentie