Sfinxul din Bucegi

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Sfinxul din Bucegi

Post by florin75 »

Cu totii cunoastem figura hominida a Sfinxului de pe platoul Bucegilor. Mai putin se stie (eu cel putin nu stiam) ca Sfinxul mai expune o imagine hominida, in anumite conditii. Cel mai clar se poate vedea aceasta figura in jurul datei de 21 noiembrie, la apusul soarelui. Am avut norocul sa surprind intamplator aceasta imagine, desi nu chiar la data de 21 noiembrie ci pe 2 noiembrie 2003. Marturisesc ca la momentul fotografierii nu am remarcat figura respectiva, ci abia cand am adus filmul de la scanat. Pentru ca nu mai citisem pe nicaieri despre aceasta a doua fata a Sfinxului am crezut ca a fost vorba doar de un joc de lumini si umbre nascut de unghiul de fotografiere.
Iata imaginea arhicunoscuta a Sfinxului:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Sfinxul din Bucegi

Post by florin75 »

Si iata cea de-a doua fata a Sfinxului, care nu se arata decat toamna in noiembrie:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Sfinxul din Bucegi

Post by florin75 »

Aceasta a doua imagine a fost luata cu o sapuniera Ricoh dintre cabana Babele si Sfinx, privind catre nord. Cea de-a doua fata priveste catre est, pe cand fata cunoscuta priveste catre N-NV, oarecum catre varful Omul.
Ieri am aflat si eu ca ce am fotografiat nu a fost doar un fenomen izolat, ci se repeta an de an in jurul datei de 21 noiembrie.

Post Reply