Tetiere ARO 10
- Werner
- Aro Club Romania

Tetiere ARO 10
Sa nu râdeti de mine, ca nu glumesc!
Am vrut sa pune huse pe scaunele la ARO 10, dar nu am reusit nicidecum sa scot tetierele! Cum se scot? 
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Re: Tetiere ARO 10
Asa am patit eu odata cu un Fiat Panda 
Nici in ruptul capului nu iesau tetierele... apoi am luat o o lama de ras si am taiat cusaturile de sus de la husa, am bagat-o peste tetiera, apoi am cusut-o la loc
Proprietarul masinii si acuma ma intreaba, cum am reusit sa pun husele in 30 minute dupa ce el s-o chinuit o zi intreaga degeaba
Nu i-am zis si nici nu-i zic secretul
Nici in ruptul capului nu iesau tetierele... apoi am luat o o lama de ras si am taiat cusaturile de sus de la husa, am bagat-o peste tetiera, apoi am cusut-o la loc
Proprietarul masinii si acuma ma intreaba, cum am reusit sa pun husele in 30 minute dupa ce el s-o chinuit o zi intreaga degeaba
Nu i-am zis si nici nu-i zic secretul
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
-
SERGHEI
- Banat

vezi ca sub ,,doapele " alea idioate de plastic ai niste cleme de blocare in forma de ,,U" cu o latura mai ,,stramba" ..apesi cu surubelnita si ies dar ...trebuie sa apesi in draci pe materialul din jurul ,,doapelor" ca sa poti vedea clema.
- ydaniel
- Membru legendar

trebuie apasat de doape si rotit ;Ddupa cateva miscari se ''elibereaza''.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
- icXu
- Membru de elita

Asta daca nu sunt rupte doapele...la mine au fost sparte si pana nu am descusut tapiteria si nu am ajuns la scheletul scaunului,nu le-am putut scoate.ydaniel wrote: trebuie apasat de doape si rotit ;Ddupa cateva miscari se ''elibereaza''.
L.E:
E un sistem asemanator lacatului si se poate desface relativ usor daca intelegi sistemul.Am atasat o schita,poate intelegi ceva din ea.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by icXu on 01 Dec 2008, 23:37, edited 1 time in total.
-
SERGHEI
- Banat

Este exact ca in desen.... Daniel,poti sa apesi pe doape pana iti sar mucii ca tot nu iese....Lucru romanesc ,ce sa-i faci...( nici capitalistele nu sunt mai breze).
- Werner
- Aro Club Romania

Va multumesc! O sa încerc sa le scot asa! Sistemul prezentat în desen, este identic cu cel de la VW Golf 2, dar la Golf ies foarte usor!