.... Si am inceput cu inaltarea caroseriei... schimbat bucsi si adaugat gradat bucsi peste bucsile originale astfel ca in fata s-a inaltat 3.5 cm si in spate a ramas standard (arcurile de pe spate ridica mai mult masina si iti da senzatia ca da cu botul in asfalt)
A rezultat o imagine satisfacatoare, care va fi definitivata odata cu schimbarea arcurilor de pe fata... Atunci sper eu ca si caroseria va sta paralela cu drumul
Dar nu am putut sa ma opresc aici (mai aveam citeva zile de concediu) si... am dat bara de pe fata jos, am taiat aripile de sub masca, am facut o bara noua mai mica (care doar sa stringa sasiul dintr-un profil U sanatos care imbraca sasiul), i-am montat semnalizatoare deasupra aripilor si proiectoare micute sub faruri.
Apoi am trecut la partea din spate
Dat jos bena, taiat usa si modificat prinderea usii. De asemenea am gasit un suport de roata de rezerva la dezmembrari, pe care l-am readus la o stare acceptabila si l-am montat.
Din pacate concediul s-a terminat si nu am reusit sa definitivez proiectul, care de altfel nu este nici pe departe original, fiind vorba de o transformare gen BUGARO...
Cu proxima ocazie urmeaza sa termin modificarea benei (nu mai e mult de lucru ... doar de suprainaltat structura cu profile dreptunghiulare, de taiat aripile spate, de dublat ramele la geamurile portierelor si de vopsit)