cit consuma..
Moderators: mariusjaz, socratee
-
aroou
- Membru

cit consuma..
astazi am montat doua apometre unul pe tur unul pe retur..astfel voi sti si eu cit consuma cu precizie..
- tudop
- Membru de elita

Re: cit consuma..
Dar apometrele parca sunt de plastic, nu o sa fie afectate de benzina? si au si o limita de debit sub care nu inregistreaza (de ex cind picura apa, ele nu inregistreaza), cred ca trebuie verificat daca se misca la consumul de relanti 
nÉ
- baciudibaciu
- Membru legendar

despre ce este vorba in propozitie ca nu reusesc sa- i gasesc capul/intelesul? sa nu zici ca ai pus apometre pe instalatia de alimentare a masinii ca mor MITZO ! PAROL !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
georgenis
- Membru de elita

Ba da asta a facut. Desi cred ca era mai simplu sa vada exact cat consuma prin metoda plin la plin.
- George
- Administrator

in metri cubi!aroou wrote: astazi am montat doua apometre unul pe tur unul pe retur..astfel voi sti si eu cit consuma cu precizie..
nu crezi ca-ti va da cu virgula?!
ARO CLUB ROMANIA
-
aroou
- Membru

se invirt..inregistreaza...fac suma dintre ele si gata..stiu cit consuma..
-
vstef_is
- Membru legendar

Eu ma gandesc ca trebuie sa faci diferenta... dintre tur, si retur...
- Suparici
- Membru Devotat

nu mai conteaza, dar eu tare vreau sa vad o poza cu elevstef_is wrote: Eu ma gandesc ca trebuie sa faci diferenta... dintre tur, si retur...
-
aroou
- Membru

da...scuze..diferenta...eu am pompa electrica si este montata pe sasiu..are un debit foarte mare..nu am stiut niciodata cita benzina am in rezervor ....rezervorul are gura de umpere pe partea soferului...sonda de benzinaeste mutata de fabrica mai spre marginea rezervorului iar plutitorul atinge in contra valurile din rezervor...apometrele sunt metalice pt apa calda 45lei bucata de la obor...momentan le-am montat sub masina..momentan...nu am mai avut rabdare..am vazut astazi intr-un pliant un sistem de supraveghere fara fir ma bate gindul sa-l pun pe masina...ca televizor am pus ...am decupat in locl scrumierii si am montat ecranul unui tv ..iar restul televizorului este sub bord...problema este cu antena...butoanele le-am tras linga cele de la bord...
- Schumy
- Membru de elita

Bai frate Romanu l-a speriat si pe dracu......auzi tu ....sa pui apometre sa-ti iasa consumul.....
sunt pe burta.....dar nu-i de ras.....poate sa fie chiar o chestie eficienta pt unii.......cat despre tv-u....chiar ma bate gandul sa-mi pun si eu unul .....e super tare ....aro cu dotari de limuzina....ce pisici? .....f tare Dom-le......tine-o tot asa....felicitari pt ingeniozitate.
- maiden
- Membru de elita

Bai oameni buni, vedeti sa nu fie dracu la vedere apometrele alea ca vi le citesc ashtia de la intretinere si va trec la plata!!!

don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
- Elijah
- Membru Devotat

Io fiind in domeniu, ma gandesc serios la niste contoare electrice
sa elimin orice consum nejustificat "consumator inseamna petrol" 
Fara suparare ...glumesc!
Last edited by Elijah on 20 Mar 2008, 12:32, edited 1 time in total.
-
mosu
- Membru Devotat

Da caldura baga? ca exista posibilitatea sa masuram si acolo ... sper sa tina la glumeElijah wrote: Io fiind in domeniu, ma gandesc serios la niste contoare electricesa elimin orice consum nejustificat "consumator inseamna petrol"
Last edited by George on 20 Mar 2008, 15:15, edited 1 time in total.
- myke
- Membru legendar

Breeeee vezi ca calculele trebuie facute cu creion deala chimic...deala de-l bagi in gura si scrie movaroou wrote: astazi am montat doua apometre unul pe tur unul pe retur..astfel voi sti si eu cit consuma cu precizie..
- COSMIN D
- Membru de elita

Asteptam cu interes montarea de repartitoare pt inregistrarea caldurii.Aveti grija cei care aveti montat al doilea calorifer.
Sa ne spui si noua cati metri cubi la suta consuma masina ta
Sa ne spui si noua cati metri cubi la suta consuma masina ta