Cine se pricepe la caseta de directie aro 10?

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Cine se pricepe la caseta de directie aro 10?

Post by Schumy »

Am 2 casete de directie cu joc foarte mare in ambele.....am cumparat melcul si snek-ul dar inca nu m-am apucat sa vad despre ce este vorba acolo.....exista posibile probleme  sau e ceva de care trebuie sa tin cont in mod deosebit? multumesc ....si ca idee daca are cineva o semicaseta in plus de vanzare m-ar interesa un pret.....

pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Re: Cine se pricepe la caseta de directie aro 10?

Post by pantelimon »

nea shumy sa repara brici nu asa atentie mare si punei si rulmentii noi.caseta are 4,2 cu ace 2 cu role conice  semicaseta parca 2 cu ace succese.la rola e ceva mai complicat trebuie flex sudura si ochi beliti maxim de beliti sa fie totul ok adica rola trebuie sa se invarta la mana nu foarte usor  da nici sa fie teapana
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

sarutmana boierule.....sper sa nu mai fiu pericol public cat de curand ...:) am un joc in voland de te crucesti:D dar il fac zilele astea..2,5 mil e mult pe rulmentii aia 2 de la caseta  , melcul si snek-ul?
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Nenea George uite ca m-am apucat cu tata sa desfac caseta de directie si cand s-o asamblez la loc am constata snecul ala adica fierul ala cu filet pe el asta de l-am cumparat nou are filetul exact invers fata de cel pe care il am pe masina.....si cand asamblez caseta nu se invarte pe el pana la capat...in concluzie tre sa duc toate piesele de unde le-am luat sa mi-l schimbe........asta cu conditia sa aiba ce imi trebuie mie.....daca nu o sa trebuiasca sa caut pana imi vine rau piese de caseta  :'(  Naspol momentul ......este?
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

2 melci cu filete diferite......atentie lume sa nu mai patiti si voi.....mergeti sa cumparati piesele cu cele vechi in mana .....ca eu am patit-o .....
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

auzi pune toate chestiile alea intr-o traista si hai sa vedem ce mai scoatem din ele  :'(
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Boierule uite cum procedez........maine pe la 11 ma duc la targ ca e un magazi de piese de aro si  ma duc sa vad daca are sa-mi schimbe nenorocirile astea de mi-lea dat..........daca face pe nebunu si nu se poate........atunci sa stii ca te trezesti cu telefon de la mine  si daca ai timp poate ma ajuti matale ...daca o rezolv nu te mai stresez acum si dau pe la matale cu cardanu ala de ziceai matale ca iti trebuie cand o fii sa ma ocup de foile de arc ca nu le las asta totusi......:D sarutmana....ce bine e sa stii ca ai plan de rezerva daca nu merge cum trebuie treaba:d
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

pai nu face experiente cu caseta aia daca bunghesti ceva bagate, aminterea e nasol  %-(
cardan am gasit intre timp doua bucati unul nou si unul folosit
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

daca nu iti schimba melcu si tre sa cumperi altul sa ma anunti si pe mine
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

cine stie daca la aro 10 dupa 93 e aceeasi caseta ca la aro 24 cu un melc cu filet invers montat invers in caseta?

Post Reply