Iarna pe ulita .... adica prin Bucuresti
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

Iarna pe ulita .... adica prin Bucuresti
ieri eu am iesit primul din parcare .... am facut partie .... fara mari eforturi .... inarmat cu Logan incaltat de iarna ... o maturica si o chestie de sters geamuri, noroc ca ieri zapada era foarte moale
impingea Loganul ca plugul ..... pana ajungea zapada sa dea pe capota .... apoi dadeam 1/2 m in spate .,... imprastiam cu maturica si iar de la capat
la drum am pastrat in masina numa stergatoarea de parbriz ca deh .... o matura e buna in casa (oricum avea coada rupta) si bine am facut .... ptr ca pe la ora 12.00 a trebuit sa plec iar ....si masina era deja sub cca 15 cm de zapada
aseara ajutat de cumnat am mai dat la lopata inca aprox 1,5 h .... sa dezapezesc Tico la nevasta si sa fac loc ca lumea ptr Logan
oricum .... Tico a ramas acasa si azi tot 2 in masina am mers
impingea Loganul ca plugul ..... pana ajungea zapada sa dea pe capota .... apoi dadeam 1/2 m in spate .,... imprastiam cu maturica si iar de la capat
la drum am pastrat in masina numa stergatoarea de parbriz ca deh .... o matura e buna in casa (oricum avea coada rupta) si bine am facut .... ptr ca pe la ora 12.00 a trebuit sa plec iar ....si masina era deja sub cca 15 cm de zapada
aseara ajutat de cumnat am mai dat la lopata inca aprox 1,5 h .... sa dezapezesc Tico la nevasta si sa fac loc ca lumea ptr Logan
oricum .... Tico a ramas acasa si azi tot 2 in masina am mers
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- tarzy
- Membru legendar

Re: Iarna pe ulita .... adica prin Bucuresti
mai departe
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- tarzy
- Membru legendar

locuri de parcare

profit de aceasta ocazie sa multumesc autoritatilor ca mi-au dat ocazia sa-mi verific starea fizica impingand la masinile cretinilor care dupa ce ca habar nu au sa conduca o masina pe timp de iarna se mai zgarcesc si la cauciucuri - dar deh ... nu prea aveam loc sa-i ocoloesc si sa ma felicit ca investitia in gume de sezon nu a fost deloc exagerata
ieri am facut cca 80 Km prin orasul acoperit de zapada si nu am avut nevoie sa fac balans decat o singura data pe seara .... cand so-r trezit autoritatile iar un utilaj a blocat aleea cu un troian de 1/2 m
profit de aceasta ocazie sa multumesc autoritatilor ca mi-au dat ocazia sa-mi verific starea fizica impingand la masinile cretinilor care dupa ce ca habar nu au sa conduca o masina pe timp de iarna se mai zgarcesc si la cauciucuri - dar deh ... nu prea aveam loc sa-i ocoloesc si sa ma felicit ca investitia in gume de sezon nu a fost deloc exagerata
ieri am facut cca 80 Km prin orasul acoperit de zapada si nu am avut nevoie sa fac balans decat o singura data pe seara .... cand so-r trezit autoritatile iar un utilaj a blocat aleea cu un troian de 1/2 m
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

daaa...si eu am plecat primul. si in rest n-a mai plecat nimeni dupa mine. cand m-am intors seara,toti pensionarii din bloc(scara vecina) si-au curatat masinile de zapada,fara a le misca,si au pus zapada pe locul din care plecasem eu. ca deh...era liber. bineinteles ca n-am stat sa mut muntele ala de acolo,si am parcat cu tupeu pe locul altuia,la care am dezapezit un pic,dar nu asa mult cum era la mine. si dupa ce am terminat,vine boul de vecin,ca sa iau masina ca e locul fi'sii. sa mai spun ca sta la parter si vazuse cum curatam zapada?! si a stat linistit pana cand am terminat si am bagat masina?!
traiasca bucurestiul,cu ai iei "bucuresteni" cu tot! bleah!!
(stati linistiti,ca n-am mutat masina,cum a vrut el...)
traiasca bucurestiul,cu ai iei "bucuresteni" cu tot! bleah!!
(stati linistiti,ca n-am mutat masina,cum a vrut el...)
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

si la mine cand am ajuns seara (pe la 17.30) erau vecini la taclale (cu lopeti, tarnuri, tuiculita &co) ... insa locul meu era neatins .... mi-am facut renume bun de cand am vrut sa trag pe unu cu sufa de e locul meu
(de fapt al adp-ului eu doar platesc ptr el)
sa te tii mirare pe dumnealor cand eu si cumnatul ne-am apucat voiniceste de munca .... ba chiar ne-au imprumutat 1 lopata .... noi terminasem iar dumnealor deabia erau la al 4-lea rand de slibovita
pe la 20.15 cand am plecat sa-mi recuperez nevasta de la sala ei deabia deabia ajunsesera la la butucul rotii .... cred ca au terminat pe la 23-24
sa te tii mirare pe dumnealor cand eu si cumnatul ne-am apucat voiniceste de munca .... ba chiar ne-au imprumutat 1 lopata .... noi terminasem iar dumnealor deabia erau la al 4-lea rand de slibovita
pe la 20.15 cand am plecat sa-mi recuperez nevasta de la sala ei deabia deabia ajunsesera la la butucul rotii .... cred ca au terminat pe la 23-24
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- ydaniel
- Membru legendar

da Cristi,nu era mai bine daca mergeai cu aro:) 
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
-
SERGHEI
- Banat

Dupa 2 zile de inotat in zapada de 50cm,am reusit pana la urma sa ,,deszapezesc"prin forte proprii.Ieri dimineata a venit unul cu o lama si a facut curat pe strada mea dar,pana la pod (de unde mai sunt 250 metri pana la mine) si acolo omul a considerat ca s-a terminat strada ,a mai mers 10 metri si ,,a infundat-o" cu un morman urias de zapada .Am dat la lopata doua ore sa imi fac loc si am injurat 5 ore.Astazi m-am hotarat sa ,,nivelez "drumul.Zapada ramasa intre urmele rotilor facea imposibila trecerea unui turism asa ca.........am purces la treaba.Ieri am facut si eu o excursie in Bucuresti si am ramas uimit cum oameni care habar nu au sa conduca s-au aventurat pe stradzi cu cauciucuri de vara.La intrarea in centrul comercial de la Baneasa (Brico...etc..stiti voi ) un baiat cu un BMW X5 cred s-a speriat de un turism ( si bine a facut cal-l stergea sigur ) si a iesit cu rotile din dreapta de pe asfalt (acoperit cu zapada evident) ..Si cu toata tehnologia germana tot nu a areusit sa iasa (avea si gume de ,,parada" ).Asa ca omul m-a rugat sa-l trag de acolo ,avea si shufa legata deja.Am dat putin cu spatele si l-am pus pe drum.La intoarcere am ales celalalt drum (Voluntari-Stefanesti-Dascalu-Moara Vlasiei).Proasta alegere.De la iesirea din Stefanesti pana in Dascalu se circula pe o singura banda masinile asteptandu-se una pe alta.Am incercat marea cu degetul si m-am hotarat sa merg si pe banda troienita .....nu de alta dar imi era mila de turismele care veneau din sesn opus ca valsau pe drum.Am constatat cu surprindere ca ARO este ,,plug"de zapada...mergea ca un vapor.la un moment dat sotia mi-a atras atentia ca mangai bordul..si o fac geloasa..
Last edited by SERGHEI on 05 Jan 2008, 21:00, edited 1 time in total.
-
SERGHEI
- Banat

Buna shufa de la max.....
-
SERGHEI
- Banat

Si in timp ce eu ,,munceam" tiganu tot tigan...statea si privea ....
-
SERGHEI
- Banat

Inca una....
- amicul
- Membru de elita

KEO nu fi suparat, ca ti-au pus zapada in parcare.
A mai spus cineva pe forum ca sunt inventiv
, ma bate gandul sa-mi fac un plug de zapada la masina. Iar daca patesc asa cum ai patit tu, vai de mama lor. Blochez toata aleea,

A mai spus cineva pe forum ca sunt inventiv
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- George
- Administrator

n-am avut ARO la indemana,amice...ca ii rezolvam eu!
ARO CLUB ROMANIA
- Werner
- Aro Club Romania

SERGHEI wrote: Si in timp ce eu ,,munceam" tiganu tot tigan...statea si privea ....
- baciudibaciu
- Membru legendar

[quote="SERGHEI"]
Ei da asa spirit de observatie rar intalnit Ai de la mine nota 10 co felicitarile de rigoare .Sa traiesti
Ei da asa spirit de observatie rar intalnit Ai de la mine nota 10 co felicitarile de rigoare .Sa traiesti
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- amicul
- Membru de elita

tura care vine sa-l ai, este bun la faze deasteaKeo wrote: n-am avut ARO la indemana,amice...ca ii rezolvam eu!
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat