M461 prin Bucuresti

Zimbrul Carpatilor - "cine n-are batrani,sa-si cumpere"

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
13 Todesengel
Membru
Membru

Re: M461 prin Bucuresti

Post by 13 Todesengel »

In spatele lui este o circiuma,este al patronului de acolo. Acum un an l-am intrebat de vinzare,a zis ca nu e hotarit si oricum batea cimpii pe la 4000 E .

KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

eu inteleg ca e criza si multe proiecte au fost stopate din lipsa de bani sau din alte motive...incluziv eu dar 4000..? masina merita pretul corect dar 4000 mie nu mi se pare a fi nu in starea in care e masina si la cum o distrug conationalii nostri cu tenta de culoare.Pacat ca poate pentru un pasionat ar fi reprezentat o sursa de satisfactie si bucurie sau ar fi servit de piese pentru alti pasionati.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

pe la piata domenii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
florin11bv
Nou venit
Nou venit

Post by florin11bv »

Buna seara,
Doresc sa semnalez un fapt care mi-a lasat un gust amar.
Duminica 17 aprilie a.c., in jurul orei 20,30, rulam pe Calea Grivitei dinspre podul Constanta spre Gara de Nord. Mergeam in coloana (trafic aglomerat) si am vazut in oglinda retrovizoare ceva periculos de aproape de masina mea. "Extraterestrul" m-a depasit - un IMS splendid, faruri si stopuri cu camuflaj militar, pasagerul din dreapta avea un copil in brate. Numarul de inmatriculare....nu are importanta.
De ce GUST AMAR? Pe cat era de minunat ingrijita/restaurata masina, pe atat mi s-a parut de periculos si agresiv soferul. Mergea foarte aproape de automobilele din fata lui (pe mine m-a cam luat cu rece simtindu-l in ceafa), facea niste depasiri la mustata mai-mai sa agate alte masini etc.
Daca cineva se recunoaste in descriere, poate o lasa mai moale la volan. Eu nu am suficienti bani pentru a cumpara, repara si proteja o asemenea masina minunata. Daca as avea-o nu as conduce asa. Si m-as gandi si la ceilalti soferi din trafic.
Primiti va rog, toti posesorii de IMS/M si ARO, precum si cei interesati de acesti demni reprezentanti ai istoriei noastre auto, expresia respectului meu sincer.
Multa sanatate!

KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

Foarte trumos gestul dar pt a fi mai precis e de precizat daca era un M461 sau alt model? macar asa poate mai ingustam aria de cautare al Vitezomanului :) in rest e treaba fiecaruia cum merge atata timp cat nu pericliteaza siguranta celorlalti.
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

Mergea asa tare ca sa nu apuce lumea sa-i faca poza la masina in trafic . E riscant sa incerci sa faci poze la alte masini in timp ce conduci ,mai ales ca majoritatea cand vad masina aia doar la cum sa-i faca o poza se mai gandesc , asa mai bine din start realizezi ca nu ai nici o sansa . ;)) .
florin11bv
Nou venit
Nou venit

Post by florin11bv »

1. Masina era un M461 cu stopuri de tip rusesc acoperite de un camuflaj si semnalizatoare separate, doar acelea se vedeau cand erau folosite. Poate ma hazardez, dar cred ca avea motor M207, judecand dupa cum se auzea.
2. Credeti-ma ca nici prin gand nu mi-ar trece sa fotografiez in timp ce conduc. Nu-s sinucigas. Si apoi am o fotografie draaaaaaga de tot - eu cand eram pici in fata unui M (tata era sofer atunci). N-ajungeam la faruri.
Ca veni vorba de foto-uri, vara trecuta am depasit in Harghita o bijuterie de SR Carpati, cu motor pe benzina (sunet inconfundabil, demult am mers si cu din ala). Eu tineam volanu' bine de tot, sotia facea fotografiile. Niciodata altfel !
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

Cred ca sunt off topic dar ar fi tare sa incepem sa facem pariuri cine a fost dupa descrierea masinii:)))
va pot da si un indiciu :) nu am fost eu desi motorul pare a fi acelasi:) al meu e M59B si nici macar nu a fost scos din garaj de ceva saptamani :)
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

ian sa va vedem daca ghiciti :-@ ::)
asd
Junior
Junior

Post by asd »

Eu stiu pe unul care seara tarziu era la Bucuresti, dimineata devreme aflu ca este la Timisoara, dau sa-l invit la o masa, dar aflu ca este deja in drum spre Bucuresti. Si aceasta poveste are legatura cu M-urile.
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

NIMENI? nu face nimeni nici o presupunere? :D atunci eu propun si un premiu desigur cu acordul celui care este vizat :) o tura cu masina cu cel care a condus atunci:D:D:D daca acesta e deacord pentru cel care va ghici persoana :) iar colegul "florin" sa ne confirme numarul de inmatriculare pentru identificarea exacta a soferului:) :):):)
badlion
Membru de elita
Membru de elita

Post by badlion »

pantelimon wrote:ian sa va vedem daca ghiciti :-@ ::)
pai tu conduci asa :)))
dar sincer, nu mi-e frica sa ma urc in masina cu tine >:D
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

ASDule adevarat ca m-am miscat cam repede.punct ochit punct lovit ,si sti tu, as fi vrut sa mai zabovim prin TIMISOARA la o daia gu gust de "maiada"ca doar sintem de cursa lunga amindoi nu? dar a fost asa o conjuctura neprielnica de data asta dar promit sa ma revansez.
karole esti proaspat dar de loc de ne luat in seama >:/ toata stima :)>- faci parte din gasca baietilor deosebiti cu care m-am intersectat
badiloane "vulpoi batrin" ce esti!
KAROLOKW
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by KAROLOKW »

pantelimon wrote:ASDule adevarat ca m-am miscat cam repede.punct ochit punct lovit ,si sti tu, as fi vrut sa mai zabovim prin TIMISOARA la o daia gu gust de "maiada"ca doar sintem de cursa lunga amindoi nu? dar a fost asa o conjuctura neprielnica de data asta dar promit sa ma revansez.
karole esti proaspat dar de loc de ne luat in seama >:/ toata stima :)>- faci parte din gasca baietilor deosebiti cu care m-am intersectat
badiloane "vulpoi batrin" ce esti!
Multumesc Domnul George :) ma simt flatat de complimentele primite si ele sunt impartasite in aceeasi masura.In legatura cu "intersectia" sper sa ne vedem curand fata in fata si sa mai stam la povesti la o bericioaica...da sa fie si vremea un pic mai prielnica :) sa punem la cale alte treburi :)
Tractozaur
Junior
Junior

Post by Tractozaur »

florin11bv wrote:..."Extraterestrul" m-a depasit - un IMS splendid, faruri si stopuri cu camuflaj militar, pasagerul din dreapta avea un copil in brate...
Intrebarea esentiala e... ;D George, al cui era copilu`? :-j :-j :-j
[size=150][b]Off-Road Runner[/b][/size]
[b][color=#FF8000]Off-Road Runners Team[/color][/b]
[b][color=#FF0000]TRACTOZAUR[/color] - Nissan Patrol Y60 [i]d`aratura[/i]
[color=#FFBF00]allroad runner[/color] - Audi allroad [i]d`oras[/i]
[color=#0000FF]GAZROM[/color] - Aro M461 C [i]d`epoca[/i]
[color=#008040]Trompetzica[/color] - Dacia 4x4 1307 [i]da vanatoare[/i]
[color=#FF8000]BABETTE[/color] - Dacia 1300 [i]de France[/i][/b]

Post Reply