Piese noi uzate gata !!!!

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Re: Piese noi uzate gata !!!!

Post by ydaniel »

rulmenti ca astia sunt de vanzare la cavar!cred ca de acolo au fost cumparati.

sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

Schumy wrote:Pe spate am pus rusesti si vad ca n-au nimic dar pe fata am pus d-astia de Brasov.....de unde kil pe varza sa stiu ca sunt prost facuti ?????? Oricum abia i-am gasit si pe astia de Brasov ca am alergat o gramada si dupa astia pana sa-i gasesc. I-am schimbat pe toti pt ca la o roata am gasit un rulment cu o mica uzura pe camasa si am zis sa fie treaba buna.Acum i-am pus tot pe aia vechi si crede-ma ca am spalat si atunci si acum si in fuzeta si i-am spalat si pe ei cu tot felul de solutii (benzina , motorina , etc) apoi multa vaselina pentru rulmenti Castrol ca sa nu ii stea in gat si o sa merg cu ei asa pana la urma o perioada.Nenea Baciu nu mai stiu ce cod au , e o discutie p-aici despre rulmentii de A10 si gasesti acolo codul!!
I-am luat de la magazin , nu stiu sa-ti explic exact dar in mare magazinul este prin zona CET sud p-acolo.
s-a specificat aici zona de unde au fost cumparati
costel_bv
Membru
Membru

Post by costel_bv »

Rulmentul Brasov a murit de mult slava politicienilor de geniu asa ca e greu de gasit rulmenti Rulmentul Bv
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Rulmentul BV e închis??? :o Eu am o cunostiinta la Sighisoara, care are un camion si mergea o data pe luna în Portugalia, avea numai rulmenti de la Rulmentul Brasov încarcati. Asta a facut-o ani de zile!

costel_bv
Membru
Membru

Post by costel_bv »

Rulmentul Bv e amintire jumatate e la pamant si utilajele la fier Vechi.Poate au fost niste stocuri pe undeva si asa se explica transporturile
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

e inchis de 3 ani, a luat o parte cineva la a 40 a licitatie sa reia productia dar nu se vede nimik
o fii ordin sa nu mai facem nici rulmenti...
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson
razvy_sos
Membru
Membru

Post by razvy_sos »

din cate am inteles a aparut o alta firma de rulmenti in zona brasovului sau a avut tentativa de a aparea, chiar sunt curios si o sa ma interesez!
don't drink it, drive it, i'm loving it, imposible is nothing, feel the difference, anytime, anywere ARO

Post Reply