Buna seara,
De foarte putin timp(4 ore) am achizitionat un 244 TR-RZ din 2001.Pe langa problemele la care ma asteptam(pivoti,bucse,furtune,electrica)masina are si rugina:praguri,in special stangul si ce o mai fi pe sub bandouri,podea probabil,vopsea sarita.Ce ma sfatuiti:
1.alta caroserie,si ce ar insemna ca buget(vopsit sasiu,antifon si tot ce mai trebuie) si unde
2.reparatii locale + pct 1 si unde
3.reparatii locale,luat itp, si pentru punctele 1 si/sau 2 asteptam vremuri mai bune
Ar mai fi de adaugat ca masina nu se va vinde niciodata si va trebui sa fac o lucrare de calitate si ca in scurt timp va avea un bunic(241 din 78)
Va multumesc!
probleme de tinichigerie
-
jumper
- Membru

- ydaniel
- Membru legendar

Re: probleme de tinichigerie
poze cu masina se poate?
ce piese ai nevoie?
ce piese ai nevoie?
- axxel4you
- Membru legendar

Daca nu duci lipsa de mijloc de transport e indicat sa gasesti un atelier unde sa o desfaci pe toata si sa o refaci cu mult simt de raspundere ( sa ai timp sa treci pe acolo zilnic ), sub bandouri la a mea nu am gasit rugina , probleme majore sant la aripile spate si masca fata si cu siguranta la contraaripi . Mai bine o repari pe asta decat sa cauti alta care pe sub vopsea poate are rugina . Nu uita sa pui poze .
-
jumper
- Membru

M-am hotarat sa reconditionez caroseria actuala,rugina are in zona de prindere a pragurilor laterale,destul de urata,mai ales pe partea stanga.Nu am dat jos inca bandourile,am probleme tehnice si vreau sa rezolv intai cu itp-ul si sa o pot inmatricula pe numele meu.Intentionez sa mai cumpar una(241)sper la sfarsitul saptamanii
si atunci voi pune poze cu ambele.Ca piese as avea nevoie pt 244 de un parbriz si un MRL stanga,asta mai urgent ca dupa itp schimb jumatate de masina si caroseria va fi data jos