Buna ziua,
Va deranjez iarasi eu , din nou....
Deci, un prieten are o dacie care vrea sa o pregateasca cat de cat pentru mersul off-road...mai usor asa,
dar are o mica problema, s-o rupt suportul care tine tirantul lipit pe sasiu, este tabla aia ce ii prinsa de sasiu cu o gaura in ea prin care intra capatul tirantului. Acolo unde este dacia nu avem pe cineva sudura deci doar cumva sa o prindem cu suruburi.
Asadar, spuneti-mi cum sa facem un suport care sa il prindem de sasiu cu suruburi ?
PS: exclus sudura !
PS2: o sa fac si 2-3 poze...
Suport tirant Dacia 1310 "kaput"
- Cristian1
- Membru de elita

Suport tirant Dacia 1310 "kaput"
NO LIMITS, NO RULES, NO ROADS
- Cristian1
- Membru de elita

Re: Suport tirant Dacia 1310 "kaput"
Nimeni nimic ?
Cred ca o sa ii fac un suport dintr-un cap filetat de tirant si o bucsa de bara stabilizatoare de la un golf 3, cred ca o sa tina, insa nu stiu, ...cat de greu poate sa fie sa gauresc sasiul ? o sa vina gaura exact in suportu de la motor....e greu de gaurit in zona aia ? defapt nu avem incotro...
Cred ca o sa ii fac un suport dintr-un cap filetat de tirant si o bucsa de bara stabilizatoare de la un golf 3, cred ca o sa tina, insa nu stiu, ...cat de greu poate sa fie sa gauresc sasiul ? o sa vina gaura exact in suportu de la motor....e greu de gaurit in zona aia ? defapt nu avem incotro...
- Cristian1
- Membru de elita

In zona suportului activeaza forte mari ?
- ydaniel
- Membru legendar

pfaa...daca s-a rupt ala inseamna ca e prastie caroseria
se gaseste de cumparat si separat cat si contraaripa.
tiranul tine basculele pe pozitie,e solicitat la fiecare accelerare/deccelerare.
se gaseste de cumparat si separat cat si contraaripa.
tiranul tine basculele pe pozitie,e solicitat la fiecare accelerare/deccelerare.
- Cristian1
- Membru de elita

Masina o fost lovita inainte si o fost facut un suport dintr-o saiba cumva pe aoclo sudat surub, infine nu conta c al-am luat jos.
Azi am gaurit sasiul si am bagat un suport facut "handmade" si l-am prins acolo dar suport ce l-am facut nu prea are filetul bun si am strans doar 3-4 spire, si maine trebe sa il desfac iarasi cumva sa il brind calumea ca bate de numa, o sa pun si poze maine, ca de pe la 9 is la ea sa o fac
Azi am gaurit sasiul si am bagat un suport facut "handmade" si l-am prins acolo dar suport ce l-am facut nu prea are filetul bun si am strans doar 3-4 spire, si maine trebe sa il desfac iarasi cumva sa il brind calumea ca bate de numa, o sa pun si poze maine, ca de pe la 9 is la ea sa o fac
- ydaniel
- Membru legendar

nu va tine.si e pericol sa faci dreapta imprejur instant.
- Soryn
- Membru legendar

colegii de pe dacia club,in sectiunea de '"raliu"..au "'imbunatatit'' prinderea,.tirantului... prin intermediul unui pivot.de bascula,..
pivotul vine prins cu suruburi in "tabla" ..iar de axul pivotului.e facuta o adaptare pentru a prinde tirantul de el..
pivotul vine prins cu suruburi in "tabla" ..iar de axul pivotului.e facuta o adaptare pentru a prinde tirantul de el..
- Cristian1
- Membru de elita

Hmmm, incerc sa caut pe forum la dacia sa vedem ce o mesterit...
- Cristian1
- Membru de elita

Off, da interesant suportul dar la noi nu mai exista tablaciunea aia cu gaura in ea, e grinda la sasiu goala