dragospetres wrote:-multe firme straine,MAN,RABA,TATRA,au renuntat la farurile dreptunghiulare si la camioanele militare.
La ROMAN ?
Nici ROMAN-ul nu mai foloseste faruri rectangulare! Modelele noi au faruri rotunde! Oricum, nu cred ca e un pas hotarator/definitor/relevant acest aspect.
Chevrolet Suburban V2500 Silverado "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
Da, sunt mult mai bune farurile acestea rotunde pentru anumite domenii ( in mod special cel militar ) dar nici ei nu au renuntat de tot la cele uzuale si cel mai des folosite. In functie de specificatie toti folosesc si faruri rotunde ( inclusiv Roman ), doar ca trebuie o justificare pentru folosirea lor ( DESI sunt mici, SUNT foarte scumpe )
Buna ziua ,referitor la DAC-uri, jandarmeria Romana are cateva sute ..as vrea sa stiu si eu ce model sunt si cand vor fi scoase din uz ,stiam ca unde va in 2013 dar cu criza , cred ca vor mai sta vreo 10 ani
Scrisul tau sa fie ca rasina ce curge din brad: viata revarsata.
-sefumic,iti multumesc ptr. pozele 4x4 si mai ales ptr. ultimul cu cabina lunga,n-am mai vazut un 4x4 cu cabina lunga.Daca mai ai poze cu acest model,mai posteaza!
4x4 respectiv este un produs recent ( are c-am un an sau doi deja ).Are motorizare MAN de 260 CP euro 4.Pozele le-am gasit uitate in uzina. A fost anul trecut un student care a facut practica in uzina si a facut poze pe parcursul probelor.Stiu ca le-a lasat cuiva de aici dar nu stiu cine si nici studentul nu l-am mai vazut. Daca mai gasesc le postez. Autocamionul se numeste AB 14.260 FAEG si este destinat transportului de containere. Modelul din poze este un prototip ( spre serie 0 ) ,modelul final fiind mai adunat dar repet , acesta este in probe.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-este bine,camionul blindat arata,parera mea,mai bine decat chestii similare la case mai mari,acum acest prototip 4x4.Sa vedem ce spun si "carcotasii"?!
Da ... si la modul cel mai serios, ce site? Mai era de actualitate?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
-un nou "model" de camion militar,iar creatorul un adevarat talent.Poate ideile acestuia le vad si proiectantii de la ROMAN ,de exemplu mai reduc din suprafetele vitrate,etc http://www.woodentruckstransylvania.com ... my&lang=ro
am rugamintea ptr cine trece pe acolo sa-si faca pomana si sa noteze numarul de tel din anut (daca o avea anunt)
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
De ce nu te bagi la DACurile care au fost (sau mai sunt) la romtehnica... iesi in cam 70 de mil, dar aveau foile invelite in hartie cerata si vaselina, plus 2500 de km la bord...