Care este lungimea la care trebuie reglate?
40 de mm?Manualul in germana nu specifica...si deja am dat gata o planetara..
limitator virare capete de bara
- myke
- Membru legendar

-
Cyrus The Virus
- Incepator

Raspuns: limitator virare capete de bara
daca virezi roata max si ridici pe cric scoasa din 4x4 nu potzi sa itzi dai seama cind incepe sa fortzeze. nu am incercat dar zic si eu. tocmai am vazut ca am limitatori de virare si ma gindeam sa ii las mai liberi , adica sa pot vira mai mult dar acum ca am auzit ce ai patzit tu m-am linistit
- myke
- Membru legendar

forteaza capul la planetara man daca ii dai aia jos...nu e de joaca sau ma rog....de itzi dai jos planetare nu ar trebui sa fie problemeCyrus The Virus wrote: daca virezi roata max si ridici pe cric scoasa din 4x4 nu potzi sa itzi dai seama cind incepe sa fortzeze. nu am incercat dar zic si eu. tocmai am vazut ca am limitatori de virare si ma gindeam sa ii las mai liberi , adica sa pot vira mai mult dar acum ca am auzit ce ai patzit tu m-am linistit
chestia aia empirica de care ziceai.....am dat prea mult pe planetara ca sa merg pe bijbaite
- amicul
- Membru de elita

Am si eu o rugaminte poti sa pui o poza cu planetara fata de la masina? vreau sa o vad si eu.
Intradevar exista limitatori de cursa pt viraje st sau dr, ei sunt pusi pt a limita virajul ca sa:
sa nu rupem planetara, o data.
si sa nu iesim cu rotita din caseta de directie, de pe melc. Dantura de pe axul melcatla, capat este sibtire acolo unde se termina.
La volan cred ca trebuie sa ai maxim 2 ture si jumatate (pt st si pt dr) maxim.
Spor la treaba.
Intradevar exista limitatori de cursa pt viraje st sau dr, ei sunt pusi pt a limita virajul ca sa:
sa nu rupem planetara, o data.
si sa nu iesim cu rotita din caseta de directie, de pe melc. Dantura de pe axul melcatla, capat este sibtire acolo unde se termina.
La volan cred ca trebuie sa ai maxim 2 ture si jumatate (pt st si pt dr) maxim.
Spor la treaba.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- pantelimon
- Membru legendar

baieti daca mai rupeti planetarele de fata pela ARO10 NU VA INGRAMADITI SA LUATI REPEDE UNA NOUA SE POAT POTCOVI SI CHIAR BINE.cele vechi pastratile daca ati luat noi
- myke
- Membru legendar

nene pantelimoane la mine nu s-a rupt a capatat joc in crucea aia din interior...adica joca una dintre cele 3 margini in corpul planetarei.
Iar cu reparatul...nu stiu ce naiba as putea repara la ia...eventula numa sa-i sudez capatul ala de corp.Iar cu piesele second...garantat nu tin mai mult decit unele noi...eventual de as avea o forja sau arc electric sa le cimentez eu.
Amicule imi pare rau chiar azi am imprumutat aparatul la cineva...vezi ca is 3 tipuri de planetare
La unele difera lungumea capului la altele lungimea corpului iar la altele gaura de la tripoda (mai aproape sau mai departata)
Modelul meu este tipul2 cu capul de 20,5 corpul de ~40 si tripoda de ~30 -lungime totala ~71 (cm)
Iar cu reparatul...nu stiu ce naiba as putea repara la ia...eventula numa sa-i sudez capatul ala de corp.Iar cu piesele second...garantat nu tin mai mult decit unele noi...eventual de as avea o forja sau arc electric sa le cimentez eu.
Amicule imi pare rau chiar azi am imprumutat aparatul la cineva...vezi ca is 3 tipuri de planetare
La unele difera lungumea capului la altele lungimea corpului iar la altele gaura de la tripoda (mai aproape sau mai departata)
Modelul meu este tipul2 cu capul de 20,5 corpul de ~40 si tripoda de ~30 -lungime totala ~71 (cm)