Motor gripat?
- razvy
- Membru legendar

Re: Motor gripat?
si eu am patit odata la fel la o dacie dar avea si priza si bucsa arbore noua vezi sa nu ai surprize ca daca nu va calca in bucsa isi face rapid joc butucul in disc
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- Soryn
- Membru legendar

se poate suda in alminiu, si la astia care repara radiatoare /reconditioneaza, e cam scum totusi, ai iesi mult mai bine, cu carcasa de la nenea myke
/si e si mult mai durabila
treaba
-
georgenis
- Membru de elita

Se poate suda fara probleme aluminiul. Eu am sudat baie de ulei de Bmw si avea o fisura destul de mare. Trebuie insa undeva unde se ocupa cu asa ceva. Eu am dat 50 de lei pt baia de ulei.
- Elijah
- Membru Devotat

Intinerim Misule, crestem mari de tot (nu imbatranim)Misi din Cluj wrote: Da si eu incep sa observ ca se comprima timpul![]()
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Nu am taiat asa de mult, ca am masurat si chiar si asa axul trece complet prin bucsa. Nu cred ca o sa fie probleme.razvy wrote: si eu am patit odata la fel la o dacie dar avea si priza si bucsa arbore noua vezi sa nu ai surprize ca daca nu va calca in bucsa isi face rapid joc butucul in disc
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Cu timpul se zvoneste ca din anii 80 tot se comprima si ca in 2012 va ajunge la zero.Elijah wrote:Intinerim Misule, crestem mari de tot (nu imbatranim)Misi din Cluj wrote: Da si eu incep sa observ ca se comprima timpul![]()
![]()
![]()
Iar atunci o sa stam cu totii degeaba ca nu o sa avem timp de nimica.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- Soryn
- Membru legendar

nenea Misu, cand ai facut cutia bucati, ai mai pus garnitura aia din Teflon.azbest ce naiba e ,intre carteru la ambreiaj si cutie?
daca ai baga silicon, acolo era buba..de se blocase motoru,ca iese priza mai inafara, garnitura avand 1,5 mm