Solutzia asta nu indeparteaza rugina ci intra in reactzie cu rugina transformind-o in strat protector, excesul de solutzie care nu a intrat in reactzie dupa de se usca creeaza un fel de suprafatza rasinoasa dar cu rezistenta buna la factori externi (zgarieturi, apa , etc). suprafatza poate fi vopsita sau lasata libera.
Acum un an am tratat toate punctele si suprafetzele ruginite de pe masina, nu am dat vopsea peste, suprafatza arata exact ca acum 1 an, nu a mai aparut rugina linga si nici pe partea cealalta de tabla.
Substantza se aplica cu pensula su egal cum , ideea este ca 24 H sa nu ajunga apa si sub nici o forma si sa nu ajunga particule de rugina in recipientul de solutzie pt ca se activeaza si nu mai poate fi folosita. Arata ca laptele cu putzina cacao
AA prepararea suprafetzei se face prin indepartarea excesului de rugina, suprafatza trebuie sa fie ruginita dar nu strat gros de rugina, asta pt motiv de estetica, sa nu arate denivelat dupa!
Este fabricata in Italia dar nu mai stiu cum ii spune in limba lor, flaconul sta de un an in masina nu am mai lucrat cu el.
daca va intereseaza ma uit si cum ii spune in italiana.
acum ma gindesc cum pot sa pulverizez in sasiu.