Multi dintre voi stiti ca eu am celebra varsta de 16 ani.Am citit si m-am interesat pe mai multe forumuri si am ajuns la o concluzie la 18 ani vreau sa achizitionez un aro 11.9.Am ales aro 11.9 pentruca are impozitele mai mici e mai eftin de intretinut.As vrea sa il bag in garajul tatei si sa ii fac urmatoarele modificari sa il fac un mic BUGARO.1.Schimbare motor DACIA 1.6 injectie.
2.Reconditionare transmisie (ambriaj,planetare,grupuri,cardane,cutie de viteza,reductor)
3.Vopsea negru mat
4.Proiectoare,Bulbar fata.
5.Cauciucuri teren 4x4.
6.Troliu,sa nu fie fortat in teren.
7.etc mai vad pe parcurs.
Ce parere aveti se pot realiza mmodificarile prezentate ai sus.Astept idei noi.Multumesc
Planuri de viitor.
Moderators: mariusjaz, socratee
- cristi36111
- Membru Devotat

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: Planuri de viitor.
Atentie! 11.9 are consola spate destul de lunga ceea ce il penalizeaza oarecum in teren.
Motoarele Dacia pe injectie nu au fost niciodata omologate pe ARO, ceea ce inseamna ca va trebui facuta omologare individuala. Cred ca este mai costisitoare decat restul modificarilor pe care vrei sa le mai faci la masina. Mai bine iei ceva cu motorizare gata omologata.
In rest, totul se poate face. Spor!
Motoarele Dacia pe injectie nu au fost niciodata omologate pe ARO, ceea ce inseamna ca va trebui facuta omologare individuala. Cred ca este mai costisitoare decat restul modificarilor pe care vrei sa le mai faci la masina. Mai bine iei ceva cu motorizare gata omologata.
In rest, totul se poate face. Spor!
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- George
- Administrator

Re: Planuri de viitor.
mai cristi...ce sa zic...scrii si tu ca sa ai posturi.
ce spui tu, de exemplu cu reconditionarea transmisiei... asta nu e o modificare, plus ca tu nici nu ai luat masina. te-ai gandit ca poate nu e nevoie?! poate gasesti una...brici.
schimbarea motorului cu unul pe injectie...nu e neaparat un lucru bun. va fi mai limitat, si nu cred ca te ajuta prea mult.
eu zic sa deschizi un post ca asta, cand vei avea fierul in ograda, si atunci sa vezi ce si cum e de facut.
sa mai spun si ca in 2 ani cel putin, pana o sa ai tu masina...o sa si uiti de topicul asta?!
ce spui tu, de exemplu cu reconditionarea transmisiei... asta nu e o modificare, plus ca tu nici nu ai luat masina. te-ai gandit ca poate nu e nevoie?! poate gasesti una...brici.
schimbarea motorului cu unul pe injectie...nu e neaparat un lucru bun. va fi mai limitat, si nu cred ca te ajuta prea mult.
eu zic sa deschizi un post ca asta, cand vei avea fierul in ograda, si atunci sa vezi ce si cum e de facut.
sa mai spun si ca in 2 ani cel putin, pana o sa ai tu masina...o sa si uiti de topicul asta?!
ARO CLUB ROMANIA