Hi Lift
Moderators: mariusjaz, socratee
-
SERGHEI
- Banat

Re: ARO 244-Andoria-Serghei
T-max ..la juma de pretz??!! Glumesti...axxel4you wrote:De ce nu ai luat Hi -Lift Tmax ? Cred ca e la juma de pret?
- axxel4you
- Membru legendar

-
SERGHEI
- Banat

ARO 244-Andoria-Serghei
Am prertentii la tine ca esti baiat invatat ..nu am pretentia sa stii rusa dar citeste si tu mai jos ca sa vezi pt ce cantitate este valabil pretul ?!!!!!! ANGRO ..si ghici de unde vine containerul??!! CHINA.....Alea originale facute la mama lor sunt foarte scumpe...axxel4you wrote:http://www.t-max.ro/accesorii_off_road. ... =farm_jack
- alex
- Membru legendar

auzi serghei, dar ai incercat sa ii contactezi?
eu cred ca e o eroare pe site. cine naiba ar vinde hilifturi afisand numai pretul de angro in ro? asta e o gluma. sunt probabil 500-1000 de jackuri in toata tara.
ca ce ai luat tu e mai de calitate nu contest, tu stii mai bine.
dar cred ca axel are o sugestie buna si accesibila aro-istului cu buget limitat.trebuie contactata firma.
eu cred ca e o eroare pe site. cine naiba ar vinde hilifturi afisand numai pretul de angro in ro? asta e o gluma. sunt probabil 500-1000 de jackuri in toata tara.
dar cred ca axel are o sugestie buna si accesibila aro-istului cu buget limitat.trebuie contactata firma.
happily mending an Aro 320 D127
- RUDY
- Membru de elita

200 ron e pretul la cel de 48"
http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f ... &start=120
Chiar sint curios Serghei de la ce firma e al tau,e Warn cumva?
http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f ... &start=120
Chiar sint curios Serghei de la ce firma e al tau,e Warn cumva?
- tudop
- Membru de elita

Eu am HighLift original si T-Max.. diferenta de calitate e nesemnificativa, putin la detalii dar nu la functionare, T-max e mult mai rentabil, mai ales daca prinzi varianta australiana cu talpa mare (poti sa o pui pe un noroi decent fara sa se afunde)
-
SERGHEI
- Banat

alex wrote:auzi serghei, dar ai incercat sa ii contactezi?
Pai eu am comandat ,nu mi-a raspuns nimeni..Trebuia sa-l sun pe Calinvas ..pt ca el se ocuba de busines...Pe site are un pret iar pe clb4x4 cricul are alt pret..De ce este asa chiar nu ma intereseaza.
RUDY> preturile alea sunt din ,,iunie"...si oricum sunt mai mari decat pe site...Acum nu judecam afacerea omului ca nu este frumos,fiecare cumpara de unde vrea.. In plus cricul meu are si chocker chain..
-
SERGHEI
- Banat

tudop wrote:Eu am HighLift original si T-Max.. diferenta de calitate e nesemnificativa, putin la detalii dar nu la functionare, T-max e mult mai rentabil, mai ales daca prinzi varianta australiana cu talpa mare (poti sa o pui pe un noroi decent fara sa se afunde)
Care este dimensiunea talpii la varianta australiana??
Intreba RUDY ce marca este al meu :pe ,,abtibild" scria HI_LIFT FARM JACK...greutate,inaltime..etc si atat ..(abtibildul l-am dat jos ca era ,,lucitor" si acum este lipit pe butoiul cu varaza).In traducere libera ,,made in CHINA"...
Acum uitandu-ma pe site vad ca am meu cric se numeste ,,H-Lift " adica ii lipseste ,,i " dupa H ... Litera pe care alte produse pe acelasi site o au (mai ales la accesorii)... Tocmai de aceea este bine sa citesti atent..foartee atent ..
Am mai sapat pe net si am descoperit cine este producatorul asa numitului ,,H-Lift" ..se pare ca sunt producatori seriosi...
http://www.h-lift.com/rackjack.htm