http://www.revistapresei.ro/articol_775 ... ofitul.htm
so .... cand ati inceput sa pipati? cat costa atunci un pachet de tigari? cat costa acum? cumva .... inainte de africa companiile tutungiere si-au facut mana pe noi romanii?
sunteti fumator?
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

sunteti fumator?
Last edited by George on 05 Jul 2007, 13:21, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Werner
- Aro Club Romania

Re: sunteti fumator?
Africa=Romania=Germania.......tot aceeas oala este! Crezi ca aici e mai altfel? Si aici vezi fetite de 10-12 cu tigarea in gura. Vorba aceea: inca nici nu le-a crescut parul peste tot si deja fumeaza! Asta-i "trend-ul"! Nu fumezi, nu esti COOL si cine vrea sa fie "UNCOOL"? Nimeni, deci fumeaza toti! De la mic la mare. Statul se bucura ca incaseaza zeci de Miliarde € anual pe taxa de tutun! Cei care fumeaza din copilarie mor mai repede, deci nu trebuie sa plateasca statul nici pensie! Asa spala o mana alta! Concernele au profituri record, de acolo iarasi primeste statul o felie......
-
SERGHEI
- Banat

Werner wrote: Africa=Romania=Germania.......tot aceeas oala este! Crezi ca aici e mai altfel? Si aici vezi fetite de 10-12 cu tigarea in gura. Vorba aceea: inca nici nu le-a crescut parul peste tot si deja fumeaza! Asta-i "trend-ul"! Nu fumezi, nu esti COOL si cine vrea sa fie "UNCOOL"? Nimeni, deci fumeaza toti! De la mic la mare. Statul se bucura ca incaseaza zeci de Miliarde € anual pe taxa de tutun! Cei care fumeaza din copilarie mor mai repede, deci nu trebuie sa plateasca statul nici pensie! Asa spala o mana alta! Concernele au profituri record, de acolo iarasi primeste statul o felie.....
AI SCOS PE GURA UN MARE ADEVAR.....Obliga producatorii de tigari pe oameni sa fumeze?? NU.Si eu am fumat dar am avut puterea sa renunt.Nu imi baga nimeni tigari in buzunar ,iar de apucat m-am apucat pt ca ,,asa era cool".
- George
- Administrator

nu-i obliga,da' ii indeamna. prin reclama agresiva,multicolora si zgomotoasa...SERGHEI wrote: .....Obliga producatorii de tigari pe oameni sa fumeze?? NU...
mi-aduc aminte ca si io,pe la 13 ani incercam sa fumez ca ma atragea designul pachetelor de tigari.
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Keo wrote:nu-i obliga,da' ii indeamna. prin reclama agresiva,multicolora si zgomotoasa...SERGHEI wrote: .....Obliga producatorii de tigari pe oameni sa fumeze?? NU...
mi-aduc aminte ca si io,pe la 13 ani incercam sa fumez ca ma atragea designul pachetelor de tigari.![]()
Reclama la tigari este interzisa! Ca noi incercam sa copiem parintii sau smecherii de cartier, asta era altceva...
- George
- Administrator

de cand? de un an,doi parca...dar din 90 pana in 2005,cati s-au apucat de fumat?!SERGHEI wrote: Reclama la tigari este interzisa!
plus ca fetele alea decoltate si blonde,de te imbie cu tigari gratis,prin benzinarii...nu prea sunt interzise...
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Frate,daca asa ,,vrea muschiul lor"ce poti face ...sa scoti tigarea in afara legii??? Cat despre fetele din benzinarii,fac ceva ilegal dar nu s-a gasit nimeni sa reclame...(si chiar daca a reclamat cineva ,la cati bani se invart in industria tutunului...he he ..).Uite ,eu am reclamat faptul ca APANOVA,m-a tinut 28 de ore fara apa rece,iar intreruperea apei fusese anuntata pentru 14 ore.Erau obligati sa asigure apa de baut locatarilor si sa faca aprovizionare cu cisterna.AASTA ESTE LEGEA.Pentru acest fapt imi voi petrece un Craciun superfericit cu banii primiti de la ei,in cel mai rau caz voi avea o vacanta dragutza la vara pe banii APANOVA.
Trebuie sa invatam ca ,,avem si drepturi"si sa incercam sa avem fiecare un ,,avocat de familie".
Trebuie sa invatam ca ,,avem si drepturi"si sa incercam sa avem fiecare un ,,avocat de familie".
- ydaniel
- Membru legendar

nu fumez.nu beau alcool,cafea,cola,sucuri si nu ma droghez.si odata la 6 luni am control anti-doping.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
-
SERGHEI
- Banat

Intrebare: ATUNCI PENTRU CE TRAIESTI??!!!!!ydaniel wrote: nu fumez.nu beau alcool,cafea,cola,sucuri si nu ma droghez.si odata la 6 luni am control anti-doping.
Last edited by SERGHEI on 16 Jul 2007, 21:39, edited 1 time in total.
-
vstef_is
- Membru legendar

vorba moldoveanului: apai daca shi ashea viatza-i scurta si nu putiem si o fahsem lunga, bariem sa o fashiem lata...
ori ceva de genu
ori ceva de genu