preturi piese
Moderators: mariusjaz, socratee
-
aroou
- Membru

preturi piese
din vitan..am cumparat:capete bara 25 lei bucata..set pivoti 200 lei..broasca usa 10 lei ,set bucsi bascula inferioara 15 lei ,set bucsi bascula superioara 10 lei,semicaseta 120 lei,set ferodouri 20 lei,toba esapament 50 lei, burduf maneta 3 lei,furun alimentare benzina 15 lei,rezervor stergator parbriz cu tot cu motoras 35 lei..piese se mai gasesc...
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: preturi piese
Atentie mare la calitate, nu te bucura numai la pret. Am avut in mana pivoti pe care ii puteai zgaria cu surubelnita. De asemenea, am cumparat bucse de bascula pe care, dupa ce am mers acasa, le-am privit / pipait mai bine si le-am pus direct la gunoi.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- tarzy
- Membru legendar

de la taraba permanenta (care?) sau din targul de w/e?aroou wrote: din vitan..am cumparat:capete bara 25 lei bucata..set pivoti 200 lei..broasca usa 10 lei ,set bucsi bascula inferioara 15 lei ,set bucsi bascula superioara 10 lei,semicaseta 120 lei,set ferodouri 20 lei,toba esapament 50 lei, burduf maneta 3 lei,furun alimentare benzina 15 lei,rezervor stergator parbriz cu tot cu motoras 35 lei..piese se mai gasesc...
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- tudop
- Membru de elita

Pai, ce capete de bara si ce pivoti ? scrie ceva pe ele ? Eu am gasit set pivoti mult mai ieftin, si daca ma deranjam sa stresez pe cineva de la conex distribution, cred ca puteam lua set pivoti de "Asam" cam pe la 100lei... dar sa fim seriosi, sunt facuti uneva pe genunchi, cred ca printr-un sat din China... dar asta este, macar e laudabila intentia oamenilor... stiu ca tovarasii de la Asam au trimis in china piese si de dacie, pt "clonat" pe acolo la pret de nimic... plm, globalizarea 
nÉ
-
aroou
- Membru

din tirg din vitan...unde vind piese vechi..este cineva care vinde piese de tractor...si ceva mai incolo este unul de vinde piese aro ..duminica de duminica sunt acolo..la taraba permanenta au niste preturi de preturi..sunt piese bune le cunosc dupa 15 ani de lucrat in service aro...capetele de bara le-am cumparat de unde se vind piese pt tractor la fel si ferodourile..
- George
- Administrator

pai descrie mai detaliat pozitionarea "tarabei" cu pricina, ca e mare rau targu', si sa stai sa colinzi printre bajketzi "naic" si jpreiuri "dihor", e cam mult de furca.
ARO CLUB ROMANIA
-
aroou
- Membru

spre capatul tirgului..prima alee...treci de toale..adidalasi...pe unde incep fiarele vechi..pe dreapta ..primul este cel cu piese aro..putin mai incolo este cel cu piese pt tracor..piesele sunt noi....plec sa imi reglez directia...la piata galati...reglatul costa 80 lei...
- Cip
- Membru Devotat

Hmmm....ce cauta topicu asta aici? Nu i-ar sta mai bene in "PIESE DE SCHIMB"?
=>moved
=>moved
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...