a ... chiar asa ... am uitat de aripioara de rechin .... amu e drept ca asta e numai ptr de la nova-n susaxxel4you wrote: Intelegeti si voi ca nu toti isi permit bemveu.
angel eyes:home made
Moderators: mariusjaz, socratee
- tarzy
- Membru legendar

Re: angel eyes:home made
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- Cip
- Membru Devotat

Dar daca in loc de draciile alea de tije transparente din plastic folosim un furtun transparent si gros in carne?
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...
- mordraid
- Membru

slabe sanse sa se poata folosi furtunele, oricat de groase ar fi ele. Cam asta s-ar putea folosi: rasini acrilice, sticla(daca se gaseste ceva care sa si aiba forma dorita
), sau plastic transparent.
Inca un link pentru cei interesati: http://www.toyotacorollamodifications.com/angeleyes.htm
Inca un link pentru cei interesati: http://www.toyotacorollamodifications.com/angeleyes.htm
"Daca tu crezi ca poti, atunci poti.
Daca tu crezi ca nu poti, atunci ai dreptate."
Daca tu crezi ca nu poti, atunci ai dreptate."
- adielec
- Membru Devotat

Tijele alea de plastic sunt de fapt bete de reglaj pentru jaluzele orizontale (betele de care invarti).
Se gasesc pe la magazinele de bricolaj.
Eu am vazut din astea cu leduri la 50 de lei 4 bucati, 2 mari si 2 mici pentru BMW
Se gasesc pe la magazinele de bricolaj.
Eu am vazut din astea cu leduri la 50 de lei 4 bucati, 2 mari si 2 mici pentru BMW
Pasiunea pentru Aro ne uneste pe toti. Asa trebuie sa fie pentru ca altfel nu avem nici o sansa.