servodirectie
Moderators: mariusjaz, socratee
-
luciann32
- Nou venit

servodirectie
salut la toata lumea! aveti idee este dificil montarea servodirectiei la un aro 244 ? masina este din 1994 si nu are servo. se gaseste servo pentru aro si cam cat costa? multumesc.
- George
- Administrator

Re: servodirectie
dificil nu este,insa e bine sa apelezi la cineva care a mai facut asta,sau sa lucrezi cu mare atentie si sa faci masuratori dupa o masina cu servo din fabrica. ma refer aici la pozitionarea suportilor casetei,pe sasiu.
pe langa caseta,iti mai tre suportii de pe sasiu,furtunele de presiune,pompa de presiune(aici depinde de motorizare),rezervorul de ulei,coloana de directie si posibil blocul de lumini(depinde de care ai tu pe masina acum).
casete servo noi,nu prea se mai gasesc,ca nu se mai fabrica. [(eu am un pont,daca te cuafeaza...15mil(tva inclus). 22de mil+TVA era pretul la fabrica,ultima data)]
pe langa caseta,iti mai tre suportii de pe sasiu,furtunele de presiune,pompa de presiune(aici depinde de motorizare),rezervorul de ulei,coloana de directie si posibil blocul de lumini(depinde de care ai tu pe masina acum).
casete servo noi,nu prea se mai gasesc,ca nu se mai fabrica. [(eu am un pont,daca te cuafeaza...15mil(tva inclus). 22de mil+TVA era pretul la fabrica,ultima data)]
ARO CLUB ROMANIA
- myke
- Membru legendar

-
darius
- Nou venit

Salutare,
Are cineva un proiect (schita) ansamblului de servodirectie ?
As vrea sa pun si eu pe Aro 243 .... am un vecin .. mare strungar si meserias .. ma ajuta dar ai trebuie schita ... dimensiuni ..etc
Daca .. ma poate ajuta cineva ?! ..o informatie .. un sfat ..
Are cineva un proiect (schita) ansamblului de servodirectie ?
As vrea sa pun si eu pe Aro 243 .... am un vecin .. mare strungar si meserias .. ma ajuta dar ai trebuie schita ... dimensiuni ..etc
Daca .. ma poate ajuta cineva ?! ..o informatie .. un sfat ..
- COSMIN D
- Membru de elita

Da , da buna intrebare, ai?myke wrote: nea keo un servo nou de 10 ai...da nu 950 de euro...
- Herisanu
- Aro Club Romania

Servus !!!!! 
La Cîmpulung este un tip care montează (sudează) suporţii pentru servo direcţie ( după cîte stiu eu
tebuie dat jos motorul ) iar anansamblu diecţie (casetă servo direcţie ,pompă servo ,futune ,vas ulei ,
suporţi pompă , suporţi vas ,curea pompă servo , fulie motor si alte măunţisuri ) se găsesc din
dezmebări sau noi la preţuri convenabile .
Dacă doriţi să vă ajut cu această problemă mă voi iteresa cît costă montjul si pisele si ţinem legătura
ori pe net ori pe telefon.

Cu stimă Adrian
La Cîmpulung este un tip care montează (sudează) suporţii pentru servo direcţie ( după cîte stiu eu
tebuie dat jos motorul ) iar anansamblu diecţie (casetă servo direcţie ,pompă servo ,futune ,vas ulei ,
suporţi pompă , suporţi vas ,curea pompă servo , fulie motor si alte măunţisuri ) se găsesc din
dezmebări sau noi la preţuri convenabile .
Dacă doriţi să vă ajut cu această problemă mă voi iteresa cît costă montjul si pisele si ţinem legătura
ori pe net ori pe telefon.
Cu stimă Adrian
- Herisanu
- Aro Club Romania

Sevus !!!! 
Pentru ARO 10 se găseste casetă servo ,puţin mai greu cu suporţii dar se rezolvă ,dacă doriţi
ţinem legătura pe forum sau telefon , mai mult de sfaturi nu mai am voie pe acest forum, păcat !!!!

Pentru ARO 10 se găseste casetă servo ,puţin mai greu cu suporţii dar se rezolvă ,dacă doriţi
ţinem legătura pe forum sau telefon , mai mult de sfaturi nu mai am voie pe acest forum, păcat !!!!
- cit_a
- Junior

ai voie sa discuti cat vrei si sa dezvolti subiecte tehnice........ parerea mea ca sau suparat pe tine doar pt. sectiunea vanzari
o zi buna .
- Herisanu
- Aro Club Romania

OK, NO COMENT .

- myronutu
- Membru legendar

nu trebuie dat nici un motor jos.eu iam schimbat anu trecut tot la 243 caseta si iam pus una servo.tre sa tai oala aia jos de pe sasiu.daca ai vecin strungar nui stres ca ti face el suporti.eu pot sati fac neste poze cum am facut.nu e mare filozofie.
ARO 243, an 2000, motorizare TDX
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
ARO 243, an 1986, motorizare D127.
Bughi, motor de 1600 benzinar,in inbunatatiri
Audi B4, an 1994,2000 benzina
Fiat 1100, an 1964,proaspat achizitionat
- George
- Administrator

prezentare forumisti, si mai discutam. pana atunci, se inchide.
nene herisanu...ne iei de fraieri, bre?! te faci ca ploua, faci pe victima pe aici?
poate ne faci sa ne fie dor...
nene herisanu...ne iei de fraieri, bre?! te faci ca ploua, faci pe victima pe aici?
poate ne faci sa ne fie dor...
ARO CLUB ROMANIA