rulmenti fata

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

rulmenti fata

Post by cucuyatu_19 »

acesta este primul meu post pe acest forum asa ca in primul rand va salut pe toti si va spun ca faceti o treaba excelenta.am si eu un aro 10 din 93 cu tractiune pe spate si cu prelata si as vrea sa-l pun la punct asa ca va cer niste sfaturi....in primul rand vreau sa-i schimb rulmentii pe fata .se potrivesc de la vreun model de dacie?.se poate monta servodirectie?multumesc :-??

cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Re: rulmenti fata

Post by cristian irimescu »

Bine ai venit.. ;)
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

cristian irimescu wrote: Bine ai venit.. ;)
multumesc ^:)^
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

Rulmentii fata nu trebuie sa-i inlocuiesti cu altii de la  alte tipuri de masini pentru simplul fapt ca se gasesc in comert de vinzare la magazinele ARO, TV ,Raba, iar pretul or ultima oara era de 16 lei bucata, si eu i-am schimbat pe toti patru . Cu servodirectia este un pic mai greu de rezolvat, depinde de ce model de Aro 10 ai, si ce motorizare.Da-ne detalii, treci pe la prezentare masini .

cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

amb13 wrote: Rulmentii fata nu trebuie sa-i inlocuiesti cu altii de la  alte tipuri de masini pentru simplul fapt ca se gasesc in comert de vinzare la magazinele ARO, TV ,Raba, iar pretul or ultima oara era de 16 lei bucata, si eu i-am schimbat pe toti patru . Cu servodirectia este un pic mai greu de rezolvat, depinde de ce model de Aro 10 ai, si ce motorizare.Da-ne detalii, treci pe la prezentare masini .
multumesc pt. raspuns.credeam ca nu se mai fabrica.o sa trec pe la prezentare.... ;))
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

mergi la un magazin piese dacia si ceri rulmenti de papuc de spate cu punte tipul vechi daca nu gasesti la magazin aro la dacia sigur gasesti
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Cucuyatule, te rog treci pe la rubrica "Prezentare forumisti", ca sa stim si noi cu cine vorbim. Dealtfel, asa cere si regulamentul! Daca stim cine si de unde esti, te pot ajuta colegii de pe forum mai usor.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

32 008 RULMENTI CONICI INTRA DOI PE ROATA
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

pantelimon wrote: 32 008 RULMENTI CONICI INTRA DOI PE ROATA
va multumesc tuturor pt. raspunsuri .trec imediat si la prezentare ^:)^
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

cucuyatu_19 wrote:
ca sa nu mai deschid alt topic iata ce modificari vreau sa aduc masinii mele(dupa punerea la punct a mecanicii):
-inlocuire motor cu golf 1 1.6 benzina
-schimbare bord si scaune ,fete de usi(am macaraua stricata din partea dr se mai face sau de la dacia)
-schimbare prelata .as vrea una ca a lui radu76( de unde o fi luat-o?) :-??
-in spate as vrea sa-i pun niste tevi gen jeep american alea de armata
daca imi puteti da niste sfaturi ...
ce as vrea sa va intreb :schimbatorul de viteze cand e actionat loveste bordul  si ma gandesc ca daca pun alt bord care sigur va fi mai lat cum mai schimb vitezele? :-??se poate cumva indoi levierul parca am vazut asa ceva pe la aro?
-
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

eu nu am planetare (am doar tractiune spate)deci cred ca nu am rulmenti conici sau... :-??
cristian irimescu
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristian irimescu »

cucuyatu_19 wrote: eu nu am planetare (am doar tractiune spate)deci cred ca nu am rulmenti conici sau... :-??
Pai si alea de pe spate tot planetare se cheama.. ;D numai ca nu le vezi sunt in interiorul puntii..
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

cucuyatu_19 wrote:
cucuyatu_19 wrote:
ca sa nu mai deschid alt topic iata ce modificari vreau sa aduc masinii mele(dupa punerea la punct a mecanicii):
-schimbare bord si scaune ,fete de usi(am macaraua stricata din partea dr se mai face sau de la dacia)
ce as vrea sa va intreb :schimbatorul de viteze cand e actionat loveste bordul  si ma gandesc ca daca pun alt bord care sigur va fi mai lat cum mai schimb vitezele? :-??se poate cumva indoi levierul parca am vazut asa ceva pe la aro?
-
daca vrei 1.6 golf benzina..lasate....nu e cu mult mai puternic.decat cel de dacie,... rar mai gasesti unu in stare buna,..... mai bine 1.8..pe acelasi carter de diesel ;)
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

cristian irimescu wrote:
cucuyatu_19 wrote: eu nu am planetare (am doar tractiune spate)deci cred ca nu am rulmenti conici sau... :-??
Pai si alea de pe spate tot planetare se cheama.. ;D numai ca nu le vezi sunt in interiorul puntii..

pai eu vreau sa-i schimb pe cei de pe fata....ma refeream ca nu am planetare pe fata ....
cucuyatu_19
Incepator
Incepator

Post by cucuyatu_19 »

CT-03-TVY wrote:
cucuyatu_19 wrote:
cucuyatu_19 wrote: va multumesc tuturor pt. raspunsuri .trec imediat si la prezentare ^:)^
-
daca vrei 1.6 golf benzina..lasate....nu e cu mult mai puternic.decat cel de dacie,... rar mai gasesti unu in stare buna,..... mai bine 1.8..pe acelasi carter de diesel ;)
ms. o sa caut unul mai puternic .... ^:)^

Post Reply