Troliu pentru 244
Moderators: mariusjaz, socratee
- gabone
- Membru

Troliu pentru 244
Deschid acest subiect pentru a afla mai multe detali despre troli mecanice daca sa montat pe reductorul de 244 sau cele electrice pe bara din fata ma intereseaza ceva puternic,de la 4000kg in sus. 
- Sherban
- Membru

Re: Troliu pentru 244
troliu mecanic am vazut doar pe spate... cred ca troliul este de tractor sau TAF, iar reductorul avea o priza de putere...
cam asa ar arata troliu mecanic la ARO... din pacate nu am o poza si cu cutia
cam asa ar arata troliu mecanic la ARO... din pacate nu am o poza si cu cutia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Sherban
- Membru

asta e masina pe care se afla
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- gabone
- Membru

Mar interesa sa montez pe al meu daca nu ar fi prea conplicat dar la adaptari nu ma dau inapoi, dar pe spate vad unul electric ceva de genul (warn) as am gasit dar erau de putere mica totus vreau ceva mai puternic, ori-cum as dori mai multe informati sa am de unde alege
-
SERGHEI
- Banat

Pai nu este mai simplu sa pui un scripete in plus? Trolierea dureaza dublu ca timp dar suporta dublu si greutate...gabone wrote: Mar interesa sa montez pe al meu daca nu ar fi prea conplicat dar la adaptari nu ma dau inapoi, dar pe spate vad unul electric ceva de genul (warn) as am gasit dar erau de putere mica totus vreau ceva mai puternic, ori-cum as dori mai multe informati sa am de unde alege
- Sherban
- Membru

troliul la asta este in spate... in portbagaj, iar troliul ala care se vede in poza este WARN si cred ca nu functioneaza, iar ala mecanic din portbagaj era si pt trolierea din fata... trecea cablul pe sub masina
acelasi sistem il avea unul din 242-urile cu care ARO participa la concursuri, adica troliu mecanic in spate si cablul trecut pe sub masina si iesea in fata
acelasi sistem il avea unul din 242-urile cu care ARO participa la concursuri, adica troliu mecanic in spate si cablul trecut pe sub masina si iesea in fata
- gabone
- Membru

Bun acum am inteles cum sta treaba cu cel mecanic nu cred ca as vrea sa imi modific caroseria ca sa il montez ,cred ca am sa ramin la cel electric, ori-cum am pe ARO( 4 acumulatori) asa ca nu ar fi o problema curentul pentru el !!!