am scris si eu aici poate ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi.
am un aro 11.9 motor 1.6 16v provenienta daewoo nubira este din fabrica , si nu stiu unde se afla mufa de diagnoza motor. motorul nu sta la ralanti si in mers la turatii mici deceleaza si accelereaza singura astfel trebuind sa calc ambreajul.
mufa calculator
- petrupp
- Incepator

- razvy
- Membru legendar

Re: mufa calculator
nu este intre scaune sau la motor undeva tre sa aiba un capac de plastic
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- Sherban
- Membru

in compartimentul motor, sau sub bord... ati putea urmari cablurile de la calculator sa vedeti unde duc 
- Misi din Cluj
- Membru legendar

Ori pe sub bord pe partea stanga, ori in cutia de acte sau uita-te si in spatele scrumierei ca cine stie unde l-au ascuns cei de la Aro.
In principiu ar trebui sa fie pe sub bord pe partea stanga, langa relee.
In principiu ar trebui sa fie pe sub bord pe partea stanga, langa relee.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
- axxel4you
- Membru legendar

Am avut si eu o groaza de probleme ,, cu motorul de toyota de pe aro, la turati mici nu accelera si scadea turatia . la relanti era ok . daca daeam talpa se accelera, eu am avut probleme cu pompa de injectie din rezervor care nu mai baga presiunea suficienta, mai este si o supapa de presiune care da drumul la benzina pe retur si se inchide/ deschide pe baza de vacum , daca nu e etansa instalatia de admisie e posibil sa ramana deschisa si dea benzina pe retur si automat presiune insuficienta la nivelul de turatie. Cat despre mufa de diagnosticare , a mea este pusa la vrajeala si nici nu cunosc pe nimeni sa o lege unde trebuie.
- petrupp
- Incepator

mersi de ajutor sper sa o rezolv 
- razvy
- Membru legendar

vezi ca si eu am patit asa ceva la solenza a frecat o fulie pe furtunul care merge la canistra de carbon sa spart si nu statea la relantiu si se tura singura si se oprea poate fi si aia buba]
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- amicul
- Membru de elita

Pe bune, franele sunt eficiente? cand franezi.
Verifica si admisia de aer, printre altele.
Si vezi ca mufa tre sa fie pe la motor sau sub bord ( eventual in torpedou, iar modelul ei este OB II ). Si ni-ti foloseste la nimik daca nu ai perechea ei si softul.
P.S.: Intreb pt ca eu am pe cineva care are un matiz care franeaza egal pe toate rorile ( normal ) dar nu sunt chiar eficiente, deoare ce a avut un accident cu el si la servis nu i-au schimbar si camera de admisie care este fisurata
Verifica si admisia de aer, printre altele.
Si vezi ca mufa tre sa fie pe la motor sau sub bord ( eventual in torpedou, iar modelul ei este OB II ). Si ni-ti foloseste la nimik daca nu ai perechea ei si softul.
P.S.: Intreb pt ca eu am pe cineva care are un matiz care franeaza egal pe toate rorile ( normal ) dar nu sunt chiar eficiente, deoare ce a avut un accident cu el si la servis nu i-au schimbar si camera de admisie care este fisurata
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat