Snorkel Aro.

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Raimondo
Membru
Membru

V-am lasat un link pentru Snorkel.preturi si modele

Post by Raimondo »

gabone
Membru
Membru

Re: Snorkel Aro.

Post by gabone »

Iam gasi pe importatori de Snorkek Safari din tara dar au spus ca de la ei nu se potriveste nici unul din modele ,nici nu au montat  vre unul pe ARO cele care le aduc ei vin pe specificatia tipului de masna , de acea mi-ar trebui unul de ARO original !! 
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

gabone wrote: Iam gasi pe importatori de Snorkek Safari din tara dar au spus ca de la ei nu se potriveste nici unul din modele ,nici nu au montat  vre unul pe ARO cele care le aduc ei vin pe specificatia tipului de masna , de acea mi-ar trebui unul de ARO original !! 
Pai nici nu trebuia sa te astepti ca ar sti ceva .oricum baietii sunt din generatia care nu stie ce este un ARO sau o Sacia.
Legat de gaura: de ce crezi ca una ,,braziliana" este mai altfel decat una de ,,defender"...Din punctul meu de vedere un snorkel de def arata mult mai ,,profi" ...dar fiecare cu gustul lui.Oricum 90% din masinile dotate cu snorkel nu au intrat  never in apa mai mare de 50-70cm....si nici nu vor intra decat poate daca sunt prinse in vreo curte de in8undatii. :-j.
gabone
Membru
Membru

Post by gabone »

bun am inteles, dar eu am ARO si deci NU vreau sa fac adaptari de la alte masini daca nu arata OK mie unul nu-mi place acela ,daca am sa imi fac un ARO off road atunci nu ar fi nici o problema, binenteles am sa imi adaptez o CONDUCTA caci la cite adaptari as vrea sa ii aduc nu ar merita sa dau atitia bani pe unul original si la treaba cu apa binenteles nu cred ca il voi baga in atita apa ca sa ajunga la motor dar nu se stie niciodata dar chiar dac las baga in apa ,am facut flansa care o montez la galeria de admisie de care vine prins un furtun care il bag in masina sapoata respira linisti ,dar sper sa gasesesc unul daca nu original cel putin OK

cfantana
Incepator
Incepator

Post by cfantana »

Pana la urma a adus cineva un snorkel original din Brazilia?
As vrea sa vad si eu ceva poze cu el,sa stiu daca dau comanda sau nu ;D
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

cfantana wrote:Pana la urma a adus cineva un snorkel original din Brazilia?
As vrea sa vad si eu ceva poze cu el,sa stiu daca dau comanda sau nu ;D

Werner a cumparat unul din brazilia... nu stiu daca l-a montat dar era model special pt ARO .

PS- cred ca realizezi ca daca pui pe masina snorkel,troliu si gume de teren triplezi (cel putin) valoarea masinii?!!! :-j
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu l-am montat, ca trebuie decupata aripa si ma doare inima sa tai o gaura în ARO! ;D Mai astept un pic, pâna gasesc o cazatura, la care pot face modificarea.
cfantana
Incepator
Incepator

Post by cfantana »

Hai ca-ti dau eu gaura in aripa daca pe tine te doare inima :-j
Lasand gluma la o parte sa stii ca am carota de dat gauri pt snorkele,asa ca poti sa apelezi cand te hotaresti.

E misto finisat snorkelu?
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

E destul de bine finisat. Nasol numai ca este scump transportul din Brazilia, ca acolo au multe scesorii frumoase pentru ARO. Bara fata decupata pentru troliu, scarite, portbagaje pe pavilion, sunt facut e cu gust. Uite aici, poate te inspiri de pe site-ul lor, ca nu sunt greu de facut, daca ai o masina de îndoit teava si un aparat MIG/MAG. http://www.ogz.com.br/lojax1/ Dai jos unde scrie "Busca por marca / mod" cuvintele de cautare Cross Lander si îti gaseste ce au în program.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pai cam cat de scump este transportul?

poate ne unim mai multi si impartim costurile

eu m-as inscrie pentru praguri si bara fata
George
Administrator
Administrator

Post by George »

pragurile si barile, mai bine le facem aici. vb cu costi fantana, si daca poate..ii dau de la mine sa copieze.
ARO CLUB ROMANIA
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

arata ff bine accesoriile,dar mai ales masinile :o :o

Post Reply