Snorkel Aro.

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Re: Snoker Aro.

Post by cristi-devildnb »

http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic. ... 19dcd76bb1

aici a facut omul unu cu 60 lei, si arata acceptabil, ii pui un prefiltru de tractor si in apa cu ea!
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

SERGHEI
Banat
Banat

Re: Snorkel Aro.

Post by SERGHEI »

Un model de snorkel care se potriveste ca o manusa unui ARO.Pretul...a fost unul de vanzare la 150 euro (cumparat de un coleg de forum).In pravalii pretul se agita in jurul sumei de 250 euro max...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Mai stai un pic, Serghei, am rugat pe cineva din Brazilia sa vada ce e ce Firma aceea care vinde Snorkel pentru ARO. Poate totusi se poate!  ;D Ala este facut pentru ARO, nu mai trebuie adaptat nimic!
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Asteptam ca nu este graba.Multzam.

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Am primit în sfârsit raspuns din Brazilia! Snorkel-ul costa aproximativ 330€. Zic aproximatriv, ca pretul este în BRL (Real brazilian). La acest pret se mai adauga si costuri de transport, care nu stiu cât sunt de mari. Cine vrea unul, sa-mi dea un raspuns pâna duminica seara. Atunci am posibilitatea sa le aduc cu cineva care vine din Brazilia. Asa costa decât taxa care se plateste pentru bagaje în avion.
Miguel Martins
Junior
Junior

Post by Miguel Martins »

Werner wrote: Am primit în sfârsit raspuns din Brazilia! Snorkel-ul costa aproximativ 330€. Zic aproximatriv, ca pretul este în BRL (Real brazilian). La acest pret se mai adauga si costuri de transport, care nu stiu cât sunt de mari. Cine vrea unul, sa-mi dea un raspuns pâna duminica seara. Atunci am posibilitatea sa le aduc cu cineva care vine din Brazilia. Asa costa decât taxa care se plateste pentru bagaje în avion.
Dacă vom face noi înÅŸine sunt, ieÅŸi ÅŸi, posibil, mai ieftin ... mai puÅ£in de 100 € avem un tub pentru respirat sub apă  ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Miguel Ângelo Martins
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Arata foarte bine modelele prezentate de tine.Modelul pentru aro facut de brazilia arata de nota 10 dar este foarte scump.

Ela olha por ti.Modelul lindos modelos apresentados pela efectuados ARO Brasil olhar para marcar 10, mas é muito caro.
gabone
Membru
Membru

Post by gabone »

Daca lam comanda in cit timp ar ajunge in tara, eu as fi interesat.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu stiu în cât timp ar ajunge din Brazilia în România. Al meu a venit cu bagajele ca "souvenir".  ;D Dar o sa întreb.
gabone
Membru
Membru

Post by gabone »

este bine si cu bagaje numa sa il poata aduce dar mar interesa si pretul ca sa pregatesc banuti  ,,Mulltumesc'' =:)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ma ,se vede ca nu cititi tot pe aici.Uite in pana mea la englezi pana in 70 de  lire adica maxim 120 euro adus acasa.
gabone
Membru
Membru

Post by gabone »

da dar acela este de DEFENDER 200 TDI si eu unul nu sunt incintat de aspectul de conducta totusi cel brazilian este facut special pentru ARO si  arata de ,, nota 10'' si creed ca ar fi pacat sa gauresc frumusete de aripa pentru o conducta vreau sa fac modificari      pe ARO dar sa aiba si aspect placut ochiului sa intoarca lumea capul dupa el pe strada. =:)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

gabone wrote: da dar acela este de DEFENDER 200 TDI si eu unul nu sunt incintat de aspectul de conducta totusi cel brazilian este facut special pentru ARO si  arata de ,, nota 10'' si creed ca ar fi pacat sa gauresc frumusete de aripa pentru o conducta vreau sa fac modificari      pe ARO dar sa aiba si aspect placut ochiului sa intoarca lumea capul dupa el pe strada. =:)
In cazul asta ,daca nu te uiti la bani...este OK.Partea proasta este ca te omoara transportul.
gabone
Membru
Membru

Post by gabone »

Totusi sper sa rezolv si aceasta (ENIGMA) si cu ajutorul membrilor clubuluiva,  rog daca stie cineva care este adresa din brazilia si ce denumire are firma sau o adresa de NET..MULTUMESC" =:)

Post Reply