la plaja ... in Georgia

Bancuri,clipuri si orice altceva de descretit fruntea

Moderator: costy84

baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Re: la plaja ... in Georgia

Post by baciudibaciu »

de ce nu luati in discutie daca mai este cazul boala de care au suferit si inca sufera rusii ??
secretomania !!
  astia si azi ascund cum pot si cred ei mai bine  t  34 , suhoi.urile, ak.ul katiusele si tot ce cred ei  dar care de fapt sunt bine cunoscute si au intrat in istorie.
  ps  . mai gasim si prin Romania in zona unor unitati militare  semne care interzic accesul si mai ales fotografiere !

Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

corect ... dar mai apar cazuri gen cu a fost cel de asta vara cand face cate unu scandal ... si mai trebuie sa-i arati bata ... sa se potoleasca ... asta daca nu ai tupeu sa-i tragi din prima una in scafarlie sa nu aiba habar ce l-a lovit
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
aroasvrea
Incepator
Incepator

Post by aroasvrea »

mie mi se pare trucata, is 2 imagini separate combinate in photoshop
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dan Popescu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Dan Popescu »

o alta privire ne zice ca flota Marii Negre a rusiei este exact la Sevastopol, adica in Ukraina, nu in Georgia. La Tbilisi mai degraba baietii umblau cu masini de gaurit cu acumulator pe sub apa sa-i dea cep lui Ivan decat sa stea sa se holbeze pasiv de pe plaja, nu credeti?

Sau poate poza este din epoca Sovietica? Si se chinuiau KGB-istii sa-i convinga pe turisti ca ceea ce vad nu-i ceea ce cred? **==
"Neamtule, bei o tuica?" - citez un unchi din puternicul judet Arges...cred ca de fapt citez tot judetul...

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Cum mai cred inca unii ca Rusia nu mai exista ca putere militara !!!!..Ce copii sunteti mai Pro-hot-dog...mai ...!!! :-j
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

De existat exista, asa depasita tehnologic cum e exista, dar atat timpt cat economic este la pamant nu prea mai sperie pe nimeni

Daca dupa "cacialmaua" din iarna asta cu pretul la gaze se mai desteapta si ai nostri responsabili UE cu politica energetica si dau drumul la investitii in energii alternative (nu va ganditi la ecologisme/co ci foarte simplu inca 3-4 nucleare corelat cu redeschiderea catorva mine carbonifere) se va putea pune capat bau baului rusnac. O sa mai voreasca doar daca si cand li se va permite. Si sincer nu e rau deloc, cel putin ptr noi romanii .... de cca 500 de ani am cam stat la "cardanu'" lor. Nu sper ca musai sa se intoarca roata, dar macar sa ne lase-n durerea noastra, si eventula sa-i lase pe fratii de peste Prut sa ni se alature.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

1-treaba cu gazele a fost o gluma buna ca sa vada si cei din Vest cine este la Rasarit ..ca au uitat .
2-investitii in domeniu energetic?!! Poate peste 30-40 ani cand vom iesi din criza... :-j
3-fratii de peste prut nu vor unirea cu noi decat pentru ,,libera circulkatie"...

Post Reply