Troznit sub caroserie
- CATALIN
- Junior

Troznit sub caroserie
Deunazi mergand cu al meu Aro 244 cu motor de Brasov, cutie cu 4 trepte, eream in terapta 4 de viteza la un moment dat am auzit sub caroserie in dreptul cutiei de viteza o trosnitura puternica. Am oprit imediat. ma uit sub masina , nu se vede nimic. Studiez cutia de viteze, nu se vede nimic. Ma uit la motor, nu se vede nimic si totusi zgomotul a fost destul de puternic. Ma urc in masina si plec mai departe, nu simt nici o diferenta. Aveti idee de unde ar fii putut aparea acel zgomot?
- razvy
- Membru legendar

Re: Troznit sub caroserie
nu sa rupt cumva ceva tampon sau a sarit ceva piatra?
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- Florin
- Membru

O fi sarit un arc de la discul de ambreaj.
ARO 244,an 1997,motor peugeot XD3TP
- CATALIN
- Junior

Tampoanele par ok, cat despre piarta eream pe drum asfaltat si in momentul in care am oprit m-am uitat pe drum nu se vedea nimic.razvy wrote: nu sa rupt cumva ceva tampon sau a sarit ceva piatra?
- CATALIN
- Junior

Se poate dar totusi zgomotul facut de arc nu crad ca ar fi avut acea intensitate. In momentul preducerii zgomotului am crezut ca s-a rupt cardanul.Florin wrote: O fi sarit un arc de la discul de ambreaj.
- alex_440068
- Membru

...si eu am patit ceva de genu' asta...nu era intrata bine in viteza, si a iesit brusc...tot asa s-a auzit, o trosnitura
- Soryn
- Membru legendar

era cuplat 4x4.? posibil si difu fata..sa fi facut asa....sa prinda un span intre pinioane,.sau chiar in cutie..
-
SERGHEI
- Banat

Pai 4x4 sigur nu era cuplat ca doar a spus omul ca mergea cu a 4-a pe ,,asfalt".Bucata de metal intre pinioane sigur nu ai prins pt ca adunai cutia de pe sosea bucati.Ai luat sigur o piatra care la forta cu care a a lovit sigur a ricosat in afara drumului...Daca ai ajuns acasa cu ea fara probleme ,batai,tremurici,scartaituri ..altele decat cele caracteristice ARO atunci inseamna ca totul este OK... 
- CATALIN
- Junior

Nu erea cuplat 4x4, iar pana acum nu am simtit nici o diferenta la mers cu masina deci pana la urma inclin sa cred ca a fost piatra.