Offroad Spring Fest

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Locked
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Offroad Spring Fest

Post by vstef_is »

Festivalul de Offroad al Primavarii...

Perioada 1-2-3-4 mai, zona Rucar-Bran.

Mancare, bautura, gasca, noroiala, offroad, cazare superba...

Cine vine la o tura mai serioasa de padure cu AROiurile?

http://www.club4x4.ro/primavara/

Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Re: Offroad Spring Fest

Post by Schumy »

Eu sunt in Podul Dambovitei in perioada aceia.......mai exact Cheile Dambovicioarei........Stefane unde mai exact pe culoarul Rucar Bran ? Ca vreau sa ajung macar ca spectator daca nu chiar sa ma si dau.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

vstef_is wrote: Festivalul de Offroad al Primavarii...

Perioada 1-2-3-4 mai, zona Rucar-Bran.

Mancare, bautura, gasca, noroiala, offroad, cazare superba...

Cine vine la o tura mai serioasa de padure cu AROiurile?

http://www.club4x4.ro/primavara/
fain .... poate o sa am si eu masina gata pana atunci
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

@Schumy - Toate detaliile sunt pe linku ala...

@tarzy - Si daca ai masina gata.... vii  ;D ?

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

probabil ca nu toata perioada, dar una din zile da
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Schumy wrote: Eu sunt in Podul Dambovitei in perioada aceia.......mai exact Cheile Dambovicioarei........Stefane unde mai exact pe culoarul Rucar Bran ? Ca vreau sa ajung macar ca spectator daca nu chiar sa ma si dau.
La cota cea mai inalta a culoarului, adica la Fundata
Ady
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ady »

stie cineva cam cat costa cazarea ...ca as vrea sa ajung si eu pe acolo dar nu promit. Sa mai aflu cam pe unde e mai exact...si cum se face daca vrea cineva sa mearga?? ne intalnim pur si simplu acolo sau???
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Aveti mai jos tarifele de cazare si masa :

- cazare - pret redus in urma negocierii la 140 Ron camera dubla;exista camere cu pat matrimonial sau cu doua paturi
- pranz normal - 33 Ron / persoana
- cina normala - 33 Ron / persoana
- mic dejun - 20 Ron / persoana

Taxa de participare este de 170 Ron / persoana si include :

- Cina festiva - 70 Ron / persoana - aperitiv, mix grill ( mici, carnaciori, ceafa, pulpe pui dezosate, pastrama ), garnitura, salata, desert + tuica + palinca + vin la carafa
- tricou eveniment
- ecuson nominal
- 2 autocolante model nou ( fluorescente )
- fotograf profesionist pe tot parcursul evenimentului + DVD-ul intalnirii + taxele de trimitere prin posta
- cheltuieli legate de marcarea si amenajarea prealabila a traseelor + combustibil masini
- cheltuieli legate de plata amenajatorilor si arbitrilor traseelor ( altii in afara de organizatori )
- cheltuieli organizatorice ( banner eveniment, diplome, premii etc.)
- masini de asistenta pe trasee

Taxa de participare se plateste la inregistrare.

Mentionam ca organizatorii din partea CLUB 4×4 nu beneficiaza de regim preferential, ei isi platesc taxa de participare, cazare , masa etc. la fel ca oricare alt participant.
Club 4x4

Eu ma duc dar nu  cred ca merita 170 ron sa-mi inamolesc masina pt spectatori......am si eu locurile mele unde ma dau gratis si am asigurat tractare .........dar o sa fiu acolo ca specator
.
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Si de banii asti te poti face si de ras :) :) :)
Oricum initiativa e laudabila, probabil ca voi fi si eu spectator
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Schumy daca esti doar spectator - nu te inscrie degeaba! Oamenii vor face tricouri, materiale promotionale, mancare pentru tine (cina festiva), diplome, iti vor aloca timp in "traseu" si asa mai departe... Daca vii doar sa vezi, atunci nu iei parte la eveniment practic... Doar cina festiva face 70 RON din acei 170... Sau ma rog, daca te inscrii, automat exista taxa de inscriere...

Eu intentionez sa ma duc, si sa ma si dau, m-am facut de ras destul singur, acum trebuie sa ma mai vada si altii...
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

E greu sa te faci de ris, pt ca asteptarile sunt scazute pt un Aroi  ;D  Dupa aia daca nu se strica pe traseu, deja iesi in evidenta, Aroiul fiind masina exotica de acolo  \:/  suna ciudat, sa zici masina exotica la una nationala, dar asa a ajuns si Oltcitul, asta e...  Si eu am strimbat putin din nas in privinta cheltuielilor, dar trebuie sa tinem cont ca oamenii aia cheltuie si ei o groaza de bani pt organizare, si sunt sigur ca nu le iese profit din asta, si fac numai din pasiune, chestie ce trebuie respectata. 
Omg, trebuie sa imi pun la punct cazanu, am groaza de treaba, sper macar sa nu se strice pe drum spre BV  :-j  :-j  :-j
nÉ
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

vstef_is wrote: ...   acum trebuie sa ma mai vada si altii...
un Aroi in actiune, vroiai sa zici.. nu?   ;))
nÉ
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Salut !!!  cred ca evenimentul ar fi un motiv bun si o scuza sa ne intalnim cat mai multzi posesori de ARO ......  acolo ..........la munte ...........la un gratar......la o tzuiculitza.......... la un foc !!!!!!!!!  asea se leaga prieteniile .....    si mi a zis si consoarta  ca de cand mi am luat 4x4 nu am scos-o la munte  .......          As vrea sa vin ca spectator si sa mai invat ceva di tehnicile baietilor mai mari !!!!
Ady
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ady »

sa inteleg ca daca vin doar ca spectator nu tre sa platesc nimik nu?? Pt ca sa particip ar fii prima oara in ceva de genul asta si ....inca nu prea am cu ce si prefer sa ma documentez mai bn...si cum a mai zis cineva de pe aici sper sa ajung pana acolo... ;D...dar am incredere in BV si in Aro ...incet incet pana la final tot ajung.. ;D
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Pai cine e mai aproape de zona (vezi CimpuLung) sa incerce sa faca rost la cazare mai ieftina (locatie alternativa) Mergeti in recunoastere, vb la vreo pensiune din apropiere, etc... inca mai este timp  :>-
nÉ

Locked