MLR-uri AVM
- Sergiu
- Membru

MLR-uri AVM
Am incercat sa dau jos MLR-urile pentru a scoate planetarele, dar nu am putut pentru ca se desfac cu imbus, de 2 mm e prea mic de 2,5 mm e prea mare, unde gresesc sau nu folosesc scule adecvate, din fabrica vin cu chit de montaj?
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: MLR-uri AVM
Nu vin cu chit de montaj. Merg cu cheie inbus normala. Ma uit la mine si iti spun ce dimensiune.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
vstef_is
- Membru legendar

Am avut si eu problema ta. Mai insista, mai cumpara un set de imbusi dintrun talcioc ceva, o bormasina, cu straduinta o sa reusesti pana la urma.
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Ce sa faca bre, cu bormasina? Inveti omul la prostii?
ARO 244, an 1997, motor L25
- alex
- Membru legendar

-
vstef_is
- Membru legendar

Metoda "clasica comunista" de scotere a surubelui care nu vrea sa iese... Bormasina... 
P.S. Cu ocazia asta m-am abonat si eu la rubrica de "Sa vorbeste corect Romaneste"
P.S. Cu ocazia asta m-am abonat si eu la rubrica de "Sa vorbeste corect Romaneste"
- Sergiu
- Membru

sunteti "panarame" lucrati voi cu bomasina (cu sds daca se poate)...
-
vstef_is
- Membru legendar

Si daca la un butuc nu se desface eine surub si ramai cu "piulita" in mana, ce faci? Metode de astea de "panarama" gen sudezi o piulita pe interior, mai dai un filet, si tot asa... situatiile disperate cer masuri disperate...
Ca sa nu mai fiu chiar asa "panarama" incearca niste WD40 sau spray Berner degripant pentru suruburi ruginite, ia un imbus putin mai mare si polizeazal la un polizor.
Ca sa nu mai fiu chiar asa "panarama" incearca niste WD40 sau spray Berner degripant pentru suruburi ruginite, ia un imbus putin mai mare si polizeazal la un polizor.
- Sergiu
- Membru

Exista extractor pentru suruburi. Problema la mina est ela MLR nu stiu cu ce imbus sa desfac, nu se potriveste nimic, sau nu stiu eu
-
vstef_is
- Membru legendar

Revin. Iei un imbus mai MARE ca dimensiuni, care NU intra, il POLIZEZI pana intra, si incet incet desfaci, ajutat fiind de WD40...
Cumpara un set de imbusi de "sacrificiu" din "talcioc", benzinarii, etc, ceva de genu.
Eu asa am facut, am avut exact aceeasi problema.
Cumpara un set de imbusi de "sacrificiu" din "talcioc", benzinarii, etc, ceva de genu.
Eu asa am facut, am avut exact aceeasi problema.
- Sergiu
- Membru

Ok ai dreptate. Dar nu vroiam sa fac improvizatii. La produsele venite din state (de ex camere de luat vederi) vin cu chit de mantaj (de surubelnita stea, imbus)
- alex
- Membru legendar

nu am avut nici o problema cu inbusurile cand am lucrat
foloseste mereu inbusuri de calitate.
nu ar trebui sa ai vreo problema
poate au fost fortate suruburile si atunci nu vei putea scoate decat fortand cu un inbus mai mare.
fereasca sa ajungi la extractor.
foloseste mereu inbusuri de calitate.
nu ar trebui sa ai vreo problema
poate au fost fortate suruburile si atunci nu vei putea scoate decat fortand cu un inbus mai mare.
fereasca sa ajungi la extractor.
happily mending an Aro 320 D127
- Sergiu
- Membru

Scule am. O sa mai incerc maine.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myke
- Membru legendar

Aoleu...poza asta ai pus-o sa ne oftici.....nu?Sergiu wrote: Scule am. O sa mai incerc maine.
- tudop
- Membru de elita

Eu nu am facut mai nimic important la masina (reparatii) dar deja am folosit bormasina si flexul de 2ori, pentru suruburi bineinteles. Am folosit si pentru prima data data in viata un TAROD de 8mm
) De fiecare data cu succes
Si nu uitati de sprayuri degripante, fara astea nu trebuie sa te apropii de Aro 
nÉ