Findca incerc sa rezolv o anumita parte din problema "aprinderii" deschid un subiect nou. Celelalte subiecte pe care le-am dezbatut pe aceasi tema s-au lungit prea mult.
Deci:
Bucuria ca am rezolvat aprinderea la al meu M nu a durat foarte mult. Acum prezinta alte simtome.
-s-a reglat carburatorul -PE STAND ELECTRONIC - electricianul imi spune si-mi arata ca exista o valoare (???) care ar trebui sa se repete 50% si 100% in timpul distribuirii curentului spre bujii.
La motorul meu, valoarea se repeta 0% si 98%
Habar n-am despre ce este vorba dar nu suna bine.
-tot electricianul a desfacut delcoul sa-l curete si verifice si a gasit ceva care lucreaza ca niste piese care, prin acceleratie centrifuga(???) se indeparteaza inspre exterior.
Poate intelegeti voi despre ce vorbeste cau eu
-s-a curatat filtru de benzina, filtrul de aer, schimbat bujii
-inca ceva: a inceput sa goleasca bateria, deci alternatorul nu mai incarca
Finalul este ca, pe sosea orizontala, atinge lejer 100 km/h DAR cum ajung la o panta mai serioasa vrea sa se opreasca. Parca primeste prea multa benzina, SAU prea putina??
Atunci incerc sa schimb viteza la mic si GATA--- moare.
Adevarat ca asta se intampla la viteze relativ mici pe sosele laterale sau in teren. Atunci incepe sa descarce bateria.
Domnilor, mi-am pierdut de tot increderea in mine si speranta ca odata si odata rezolv aprinderea!
Ceva informatii, sfaturi, parer!?
Sa vand Masina?