Puneti fratilor va rog niste poze cu cercelul din spate la 10.4 sau 11.4 (astea de persoane nu de carat marfa).Vreau sa vad daca la turisme sta inspre arc,perpendicular pe arc sau inspre spatele sasiului.
Vreau sa vad pozitia la el...eventual sa o modific ca nu am chef de hernie de disc...zgiltiaia rau 10.6-le anterior....sunt satul....
Multumesc
poze cercel arc spate 10.4 11.4
- myke
- Membru legendar

-
georgenis
- Membru de elita

Re: poze cercel arc spate 10.4 11.4
Nu inteleg ce vrei sa zici. Vorbesti de cerceii care tin arcurile? Poate se vede din poza asta. Mi se pare ca vin spre spatele sasiului.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- myke
- Membru legendar

poza e buna dar trebuia din lateralul masinii ca asa nu imi dau seama cum sta prinderea pe cercel
sper sa se inteleaga.....
sper sa se inteleaga.....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- alex
- Membru legendar

la mine dupa springuire cercelul statea vertical . acum s-au mai lasat arcurile si cercelul e orientat spre spatele masinii, ajunge la 45 grade in sarcina.
asta la 320.
asta la 320.
happily mending an Aro 320 D127
- myke
- Membru legendar

Si scutura prin gropile din Bucuresti?alex wrote: la mine dupa springuire cercelul statea vertical . acum s-au mai lasat arcurile si cercelul e orientat spre spatele masinii, ajunge la 45 grade in sarcina.
asta la 320.
- florin75
- Membru de elita

La mine bridele alea sunt orientate spre spatele masinii. La un moment dat, daca ma urcam pe carligul de remorcare si saream, aveam sanse mai mari sa indoi carligul decat sa se lase masina macar un cm. Situatia a revenit la normal dupa inlocuirea amortizoarelor.
- alex
- Membru legendar

[quote
Si scutura prin gropile din Bucuresti?
[/quote]
scutura ca naiba fara amortizoare. cu amortizoare puse amortiza sec (a fost necesar sa pun niste pietre in bena ca sa pot pune amortizoarele...da si alea au fost modificate, deci nu stiu cum ar fi intrat unele normale).
dar nu am termen de comparatie cu alta masina, asa ca parerea mea e pur subiectiva.
cu ea descarcata oricum cred ca e un pic "topaitoare" fata de restul modelelor...
Si scutura prin gropile din Bucuresti?
[/quote]
scutura ca naiba fara amortizoare. cu amortizoare puse amortiza sec (a fost necesar sa pun niste pietre in bena ca sa pot pune amortizoarele...da si alea au fost modificate, deci nu stiu cum ar fi intrat unele normale).
dar nu am termen de comparatie cu alta masina, asa ca parerea mea e pur subiectiva.
cu ea descarcata oricum cred ca e un pic "topaitoare" fata de restul modelelor...
happily mending an Aro 320 D127
- myke
- Membru legendar

de cit sunt amortizoarele?de 60cm?ca sunt de 52 si de 60florin75 wrote: La mine bridele alea sunt orientate spre spatele masinii. La un moment dat, daca ma urcam pe carligul de remorcare si saream, aveam sanse mai mari sa indoi carligul decat sa se lase masina macar un cm. Situatia a revenit la normal dupa inlocuirea amortizoarelor.
- florin75
- Membru de elita

Habar n-am! Sunt Bilstein de papuc. Identice cu ce am avut din fabrica.
-
georgenis
- Membru de elita

Eu am avut pe 10.1 de 60. Acum am unele noi de 52 care nu am ce face cu ele. Daca iti trebuie ti le trimit. Parerea mea ca iti trebuie de 60 ca sa nu iti limiteze incrucisarea puntii.