probleme L25
Moderators: mariusjaz, socratee
-
airsoftiashi
- Incepator

probleme L25
Salutare , la 243-ul meu,L25 si GPL , la 50-60 km parcursi se strica ( inegresc,inceaca,etc) bujiile de la cilinrdul 1 si 3 .....schim bunjiile,merge rotund,fara probleme ...dupa alti aproximativ 50 km iar merge-n 2 cilindri si bujiile-s negre.......
-
airsoftiashi
- Incepator

Re: probleme L25
Sa fie de la tacheti?Motorul a fost facut recent si nu au fost reglati tachetii decat ochiometric.
- ydaniel
- Membru legendar

CE bujii ai?
Cum adica ochiometric?
Lera trebuie folosita,indiferent de mester!
LA L25 se regleaza jocul termic al culbutorilor nu tachetii.
CE inseamna motorul a fost facut?CE s-a inlocuit LA el?
Chiulasa a fost rectificata?supape?ghiduri?scaune?
Cum adica ochiometric?
Lera trebuie folosita,indiferent de mester!
LA L25 se regleaza jocul termic al culbutorilor nu tachetii.
CE inseamna motorul a fost facut?CE s-a inlocuit LA el?
Chiulasa a fost rectificata?supape?ghiduri?scaune?
-
airsoftiashi
- Incepator

A fost scapat fara ulei....nu stiu cum si de ce....eu am schimbat vibrochen,o biela,cuzineti palier,cuzineti biele,segmenti(tot cota zero deoarece nu aveau uzura cilindri si i-am schimbat ptr ca erau doi rupti de cand s-a desfacut motorul),garnituri...si atat...cel ce mi-a vandut masina a schimbat aceste piese cumparate de catre mine,el are si un servis auto.Nu mi-a zis nimic despre semeringurile de la supape si am constatat ca sunt uzate semeringurile abea dupa ce motorul a fost inchis.De reglat culbutorii au fost reglati ceva de genu.....pana ii reglam cu lera lasa-i asa,mai bine joc mai mare decat stransi...am sa merg luna asta sa-i reglez cu o lera.Bujii am luat de la un magazin,ceva la 30-40 lei setul de 4....banuiesc,ca daca erau bujiile se stricau aleatoriu nu numai la 1 si 3 ...
- daniel31
- Membru Devotat

Pune-i aprinderea bine la puct,verifica-i rezistenta fiselor, sau inlocuieste-le cu unele noi. Bujii foloseste Sinterom sau Renault. Problemele la Aro L25 sunt pe partea electrica, aprindere,fise, bujii. In rest tanc pe senile. Eu m-am invatat cu el, am parcurs aproape 70.000 km.
Aro 324, L25.