24x - conductele de inalta presiune ale sistemului de franare
Moderators: mariusjaz, socratee
- ovidiuF_
- Junior

24x - conductele de inalta presiune ale sistemului de franare
- Chiar daca "sistemul de frinare" este un subiect destul de dezbatut pe acest forum, topicul meu a fost deschis pentru o problema 'nediscutata' pana acuma .. problema ce este prezentata, ca majoritatea topicurilor, in varianta 'interogativa' ..
- Cum am evidentiat si in "subject", topicul face face referire la modelele 24x; si ce trebuie dezbatut? este o mica caracteristica ale conductelor de inalta presiune .. marimile lor.
- Ca (inceput de) idee, instalatia completa se compune din 11buc conducte inalta presiune si 3furtunuri:
- diferential spate - 2buc - dreapta [ 100cm ] / stanga [ 50cm ]
- in spatele "corector presiune" - 1buc - [ ?cm ]
- in fata "corector presiune" - 1buc - [ ?cm ]
- cobarare bazine - 2buc (marimi egale) - [ ?cm ]
- in fata "avertizor defect frana" - 1buc (cea mai mica din instalatie) - [ ?cm ]
- in dreapta "racord fata" - 1buc - [ ?cm ]
- in stanga "racord fata" - 1buc - [ ?cm ]
- in tamburii fata - 2buc (marimi egale) - [ ?cm ]
- Poate exista cineva pe acest forum care a reusit sa le masoare .. eu as fi reusit daca m as fi gandit mai repede; dar acuma sunt plecat de langa utilajul meu (la multi km distanta) ; iar acuma am nevoie de marimi pentru a cumpara setul de conducte .. sau poate reusesc sa le confectionez.
- In acest caz, poate cineva cunoaste si metricul conductelor.
cu tot respectul cuvenit,
ovidiu.
- Cum am evidentiat si in "subject", topicul face face referire la modelele 24x; si ce trebuie dezbatut? este o mica caracteristica ale conductelor de inalta presiune .. marimile lor.
- Ca (inceput de) idee, instalatia completa se compune din 11buc conducte inalta presiune si 3furtunuri:
- diferential spate - 2buc - dreapta [ 100cm ] / stanga [ 50cm ]
- in spatele "corector presiune" - 1buc - [ ?cm ]
- in fata "corector presiune" - 1buc - [ ?cm ]
- cobarare bazine - 2buc (marimi egale) - [ ?cm ]
- in fata "avertizor defect frana" - 1buc (cea mai mica din instalatie) - [ ?cm ]
- in dreapta "racord fata" - 1buc - [ ?cm ]
- in stanga "racord fata" - 1buc - [ ?cm ]
- in tamburii fata - 2buc (marimi egale) - [ ?cm ]
- Poate exista cineva pe acest forum care a reusit sa le masoare .. eu as fi reusit daca m as fi gandit mai repede; dar acuma sunt plecat de langa utilajul meu (la multi km distanta) ; iar acuma am nevoie de marimi pentru a cumpara setul de conducte .. sau poate reusesc sa le confectionez.
- In acest caz, poate cineva cunoaste si metricul conductelor.
cu tot respectul cuvenit,
ovidiu.
[aro244.sport D127 UTB]
- Sergiu
- Membru

Re: 24x - conductele de inalta presiune ale sistemului de franare
eu am cumparat de conducte frana din cupru (kit) pentru aro 24x, am dat 65 ron cu tva, o sa masor fiecare conducta si o sa comunic.
- ovidiuF_
- Junior

- buna afacere domnul [sergiu] .. eu am dat pe 6conducte - 96.00 RON - (16.00 RON buc)
PS: .. de unde naiba pot cumpara piese ieftine .. cunoaste careva orasul brasovul
PPS: .. apropo .. nu mai pierdeti vremea masurand conductele .. rezolv eu problema asta ca o sa le cumpar pe toate zilele astea .. poate mai are cineva nevoie de marimi
PS: .. de unde naiba pot cumpara piese ieftine .. cunoaste careva orasul brasovul
PPS: .. apropo .. nu mai pierdeti vremea masurand conductele .. rezolv eu problema asta ca o sa le cumpar pe toate zilele astea .. poate mai are cineva nevoie de marimi
[aro244.sport D127 UTB]
- Sergiu
- Membru

ma duc azi la magazin.
daca mai au cumpar un set pentru cine mai are nevoie.
daca mai au cumpar un set pentru cine mai are nevoie.
- ovidiuF_
- Junior

- Eu as avea nevoie !!! dar trebuie sa ne intelegem la un telefon sau pe messenger.
[aro244.sport D127 UTB]
- ovidiuF_
- Junior

- Astept un PM cu adresa ta de messenger .. sau un nr. de telefon daca se poate.
[aro244.sport D127 UTB]
- Sergiu
- Membru

Costa 78 ron inclus TVA.
Da-mi adresa pentru curier cu plata ramburs.
Tel 0746 174 075
Da-mi adresa pentru curier cu plata ramburs.
Tel 0746 174 075
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Sergiu
- Membru

Mai vrei conducte???
- amicul
- Membru de elita

Atentie ca nu se pot infileta racordurile de la tevile de Cu la furtune, eu am patito, prefer pe cele din galvan.
Si pt ce care nu stiu, asa zisele conducte de Cu, sunt din OL si spoite cu Cu. Puneti magnetul pe el si va convingeti.
Cine are sau stie de unde pot cumpara conducte de frana galvanizate pt 24x cele lungi, sunt 3 bucati, vreau
Si pt ce care nu stiu, asa zisele conducte de Cu, sunt din OL si spoite cu Cu. Puneti magnetul pe el si va convingeti.
Cine are sau stie de unde pot cumpara conducte de frana galvanizate pt 24x cele lungi, sunt 3 bucati, vreau
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- mircea
- Incepator

sc Motorland srl cluj producator roman de conducte de cupru cu patalama , calitate si garantie . foarte serios stie ce face . preturi corecte sau mult prea corecte (adica bune pentru client)0264.456.323
- Soryn
- Membru legendar

Conductele astea's varza.Sunt bune de o carpeala asa de 1 an 2. Nu au nici un fel de protectie la coroziune.
Conducta ate 5m 24.8134-0547.1 ,cupru,invelis de nichel sau staniu nu stiu exact,vopsea.
Conducta ate 5m 24.8134-0547.1 ,cupru,invelis de nichel sau staniu nu stiu exact,vopsea.
- deluca
- Membru de elita

furtunurile fata merg de golf 3