caseta directie aro 10.4 servo

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Re: caseta directie aro 10.4 servo

Post by Dan CHIRIAC »

Pai, esti deja in legatura.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

sasiu lat.are alfel lonjeroanele au decupatura. ,.trebuie rotita caseta.pentru a nu lovii coloana de directie in conductaraie,..studiaza pe poze si ai sa observi,. la bucsile de jos la sasiu gaurit pentru servo,.bucsile sunt asezate ,centru gaurilor chiar in latura orizontala dreapta a profilului sasiului,.si are dublura peste bucsa..si sudura . ;)
offroad m461
Membru de elita
Membru de elita

Post by offroad m461 »

Sorin daca ai la indemana sa faci niste poze mai in detaliu poate ar ajuta pe mai multi, nu stiu sigur cum vine caseta prinsa pe sasiu dar din ce am vazut in poze nu ar fi foarte greu de adaptat, mentionez ca eu am sasiu normal nu lat.

Multumesc
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

pozele nu prea ajuta cine stie ce,.pentru ca prinderea e la fel,. insa observa bucsile iesite mai inafara din sasiu,. la cel lat,.la cel simplu vor trebui cele din spre suportu la tirant,.mai iesite in afara din sasiu,pentru a roti caseta cu cateva grade sa departezi coloana de directie de conductele lonjeronului,
ce trebuie sa urmaresti..ca axul casetei noi sa fie asezat.cam in acelasi loc cu cel al casetei vechi.
daa nu sti sa sudezi sa gauresti, sa tai metal,,sa mosori,si sa remasori de 15 ori. te sfatuiesc sa nu te bagi la asa ceva,.cere precizie
indicat ar fi sudura mig,

offroad m461
Membru de elita
Membru de elita

Post by offroad m461 »

Nu e problema de sudat, gaurit, etc am vaz cum sunt prinse elementele pe sasiu din uzina asa ca nici nu imi fac probleme, eventual daca e ceva la pozitie foarte greu de sudat ma duc la tata la atelier si acolo are el grija, dar sa ma vad cu caseta in batatura si atunci o sa.mi dau seama cum vine montata, daca o sa am ceva nelamuriri o sa apelez la voi da macar sa ma vad cu ea.

Apoi o sa am nevoie de o pompa electrica ( sunt constient ca mai intai de toate astea va trebui alternator mult mai mare ) si iara nush de unde as achizitiona una la un pret mai decent, in fine incet incet trebuie sa.i dau de cap si nu ma las pana nu o vad si cu servo ;D
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

alternator sh , dezmembrari ,sau de pe net e plin de asa ceva ;) .
offroad m461
Membru de elita
Membru de elita

Post by offroad m461 »

Da, aici e un topic interesant despre alternatoare straineze ce se pot adapta mai usor la motoarele pe benzina

http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=70&t=1199
icemann
Membru
Membru

Post by icemann »

amb13 wrote:Aveti in linkul urmator poze , atit cu o caseta de directie, cit si cu prinderea ei pe sasiul de Aro 10.
http://www.99poze.ro/caseta_Aro_servodirectie/
Voi fi plecat de acasa trei zile, ma intorc doar luni seara . o caseta am inteles ca o vrea Razvy, mai ramine una. Daca @ florian renunta la ea , atunci ea merge la un alt user care si-a manifestat interesul, dar cum florian este cel care a initiat topicul, are prioritate.
Vorbim luni seara
is this servo still for sale?
i`m thinking of upgrading my aro 10 with servo steering
any ideas?
amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

I'm sorry, this servo its sold. Unfortunately, it was the last available.
icemann
Membru
Membru

Post by icemann »

If something comes in your way please inform me.. i would like to buy one.
GRMihai
Membru
Membru

Post by GRMihai »

Habar nu aveam ca in Valea Jiului cresc casete servo Aro 10 in beci.
Doinel si ceilalti restauratori din Vale ,ar fi facut un gest frumos la vremea respectiva daca ar fi spus ca au cumparat casetele cu 250 lei,nu ca ar fi crescut in beci la ei.

Post Reply