informatii si nu maculatura

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

informatii si nu maculatura

Post by dragospetres »

rog moderatorii sa pretinda userilor sa  vina cu informatii publice de interes si nu vorbaraie goala

SERGHEI
Banat
Banat

Re: informatii si nu maculatura

Post by SERGHEI »

dragospetres wrote: rog moderatorii sa pretinda userilor sa  vina cu informatii publice de interes si nu vorbaraie goala
Stimate Domn Dragos.Dupa cum ati vazut si din titlu acest forum are ca scop principal promovarea  si salvarea auto marca ARO .Nu este nici o problema ,se poate face loc si pt auto straine dar stilul in care cereti acest lucru ma face sa va privesc cu suspiciune.

1- nu ati considerat necesar sa va completati profilul dar veniti cu pretentii si critici:oamenii care stiu ce vor gasesc lucruri utile in ,,aceasta maculatura"
2-propunerea dumneavoastra legat de infiintarea unui topic pentru ,,masini militare straine" este lipsita de bun simt (vezi punctul 1)
3-pe acest forum topicurile nu se deschid unde vrea muschiul dumneavoastra.  REGULAMENTUL trebuie citit...
4- de ce informatii publice de interes? Pt acest lucru apelati la presa scrisa sau audio-vizuala.
5-Iyti dau un sfat : deschide -ti propriul forum si vei putea sa faci ce vrei tu acolo.....Deocamdata ,aici,atata timp cat unii scot din buzunar bani pt ca ,,vizitatori" ca dumneavoastra sa isi dea cu parerea ...pastreaza-ti recomandarile pt site-uri mai ,,permisive".
6-unde sunt ,,informatiile publice "postate de tine??????

PS-ai calcat cu stangul.Drum bun.
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

stai asa serghei,
te grabesti cu omul. [-X
poate are si dreptate. unele topicuri nu contin prea multe informatii. comentarii goale mai mult.
daca e sa te uiti, multe posturi RECENTE nu au mare valoare referitoare la aro.

poate remarca care te-a suparat e un semnal de alarma. eu nu am gasit-o ofensatoare.
putinele posturi scrise de dragospetre  pe care le-am citit aduceau informatii. (ok, face update profil. asta e corect, dar lasa-l sa aiba timp sa posteze.)
happily mending an Aro 320 D127
dragospetres
Membru legendar
Membru legendar

Post by dragospetres »

eu am vrut binelele acestui forum!
renunt la a mai fi membru.
dragospetres

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

ne cerem scuze ptr 'amatorism" .... de fapt nici nu avem pretentia ca am fi ai mai mari si mai tari

totusi ... acvm rugamintea sa ne semnalezi "concret" unde ai observat vorbarie goala" si-o sa luam masuri

chiar nu cred ca este cazul sa pleci ... poate nu ai observat dar avem, un topic unde am discutat despre tehnica militara
http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,7.0.html .... daca tu ne poti ajuta cu mai multa informatie ... o sa ne bucuram cu totii. daca topicul respectiv se va dezvolta poate facem si-o arie pe aceasta tema ... si poate te numim si moderator
alex wrote: .....................
poate are si dreptate. unele topicuri nu contin prea multe informatii. comentarii goale mai mult.
daca e sa te uiti, multe posturi RECENTE nu au mare valoare referitoare la aro.
..........

si care sunt posturile alea cu comentarii goale?

bag de seama ca multa lume se pricepe de minune la dat din gura ... de pus umarul la treaba mai putin ... dar .... compenseza pe cale bucala
Last edited by tarzy on 12 Jan 2008, 16:01, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

Nu stiu ce sa zic. Prin toata "maculatura" eu am gasit toate informatiile de care am avut nevoie. Inclusiv cartea de TV, care nici macar nu face obiectul forumului. Poate asta era offtopic ;D.
Bafta!
P.S. Nu renunt la a mai fi membru 8) .
George
Administrator
Administrator

Post by George »

dragospetres wrote: eu am vrut binelele acestui forum!
renunt la a mai fi membru.
dragospetres
Nume:  dragospetres
Rang:  Nou venit
Cont creat la:  10 Ianuarie 2008, 21:01:04
Activ ultima dată:  12 Ianuarie 2008, 22:22:35

daca dupa o prezenta de 2 zile poate spune careva ca a vrut "binele acestui forum" si apoi s-a carat,numai bine nu se poate spune ca a vrut. sau atunci ce or mai fi vrut ajtea ca tarzy,sau serghei,sau toti ceilalti care s-au inscris intre primii pe aici?! si au contribuit zi de zi,fiecare dupa cum s-a priceput mai bine,la "ridicarea" forumului... ?!
drum bun si cale batuta,domnu' dragospetres! poti sa faci cerere de stergere a contului!
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Pai in pana mea,unii fac documentare pe teren ani de zile si munca le este furata ...si tot nu se supara cand munca lor este piratata si apare pe forum,altii fac din cazane ruginite adevarate bijuterii,unii stau cu cheile in mana sa inbunatateasca sau sa infrumuseteze o masina si posteaza aici absolut toate miscarile,alti ,,unii" vin cu solutii,adrese utile pt piese si accesorii.....si vine un pokemon  cu gura mare sa clasifice toata aceasta munca ,,maculatura"...Si acum ar trebui sa imi dea lacrimile ca respectivul ,,pleaca"...????Este plin internetul de genii....nu se intampla nimic daca mai dispare unul.
Augustin
Junior
Junior

Post by Augustin »

Obisnuiti-va ...ciumpalaci o sa tot apara.Cu cat un forum se dezvolta , direct proportional , o sa apara si astia.
Asta o spun din experienta altor forumuri.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Cred ca omul a avut asteptari pe care nu am reusit sa i le atingem... daca eram forum de tehnica militara poate asteptarile erau justificate, insa cum acest forum este in primul si in primul rand, si apoi si in al doilea rand, si il al treilea rand un forum de ARO atunci ii povesteam despre dragon, despre sasiul de 24x de armata, despre 241 si altele asemenea...

Imi pare rau ca nu l-am putut ajuta mai mult, dar nu cred ca era neaparat cel mai potrivit loc pentru asta aici pi la noi :D
kingarthurcj
Junior
Junior

Post by kingarthurcj »

nu cred ca `imi `si` va `convine ca munca sau comentariile noastre sa  fie clasificate `MACULATURA`

Post Reply