Prototip din anii '60?
- Werner
- Aro Club Romania

Prototip din anii '60?
Pe un alt Forum a aparut o poza cu "ceva", care scrie ca este un ARO M461. Acest pliant era de vanzare la ebay Olanda. Ca sa aflam ce este cu acest "Prototip", am cumparat pliantul. Ieri a si sosit cu posta, dar din pacate nu ne da nici o informatie. Este decat o coala de hartie putin cartonata, marimea A4, pe care sunt pozele de mai jos. Deci, nu este nici o adresa, informatie, emblema, absolut NIMIC!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ydaniel
- Membru legendar

Re: Prototip din anii '60?
seamana cu ceva american ;)poate urma sa fie destinat canadei si sua.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
-
vstef_is
- Membru legendar

Pare a fi punte rigida fatza... poate e un sasiu de M461 cu o caroserie olandeza... ?
- Werner
- Aro Club Romania

Nuuuuuu Stefane, asa ceva nu poate fi! Olandezii nu au avut treaba cu ARO. Ma tot gandesc ce poate fi, poate au vrut sa faca un urmas pentru M461, deci poate fi cumva taticul lui ARO 24?vstef_is wrote: Pare a fi punte rigida fatza... poate e un sasiu de M461 cu o caroserie olandeza... ?
Cum zice si Daniel; eu presupun ca este gandit pentru piata americana, sau este "inspirat" de la Jeep Wagoneer, din anii'60. Poza care o am de la Wagoneer-ul vechi, seamana foarte mult! Sau cu Kaiser Jeep Gladiator.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Anonym on 09 Jan 2008, 20:48, edited 1 time in total.
- ydaniel
- Membru legendar

Probabil americanii vroiau o masina care sa nu semene cu cele din urss
dar sa aibe calitatile lor 
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
cand esti rau nu te uita
-
vstef_is
- Membru legendar

Sigla aia gen plc nu stiu ce inseamna... poate a fost doar o initiativa olandeza sau ne-olandeza neconcretizata...
Acoperisu' la modelul acoperit pare pe stil cehesc
Acoperisu' la modelul acoperit pare pe stil cehesc
- mariusjaz
- Moderator

eu am auzit odata prin Campeni jud. Alba de la un cetatean mai in varsta ce parea asa foarte sfatos ca cica proiectul la aro 240 ni l-ar fi facut cadou americanii in perioada dezghetului Ceausescu Nixon l-am contrazis pentru ca stiam ca ARO 240 a fost proiectat in sase ani sub directa indrumare a domnului VICTOR NAGHI care a adus la Campulung tineri proiectanti si ingineri reunind-ui intrun institut de proiectare
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
- AMROM
- Junior

Corect !
- mariusjaz
- Moderator

corect corect ; dar spune-ne mai mult daca stii mai mult si eventual si niste documente daca sunt
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI
-
vstef_is
- Membru legendar

Ca sa arunc niste gaz pe foc, jantele de la Jeep CJ se potrivesc perfect pe ARO 24x...
- Werner
- Aro Club Romania

ÃŽnseamna ca a mai facut Nixon cadouri si la baietii de la Suzuki, Daihatsu, Mahindra, etc? Ca si astea au aceleas "roti"...?! 
-
vstef_is
- Membru legendar

la Mahindra da - erau sub licenta de Jeep. La Suzuki / Daihatsu probabil nu, dar s-au gandit ca e bine daca se potrivesc. Totusi e curios, pt ca in afara de astia si ARO, nu prea mai sunt pe 5 x 139.7
-
mark
- Nou venit

Bună seara din Israel. Am văzut astfel de mașini în Israel, sunt din fibră de sticlă și au șasiu APO-461.
-
mark
- Nou venit

-
mark
- Nou venit