vreau sa va cer parerea la ceea ce priveste suspensia fata... vreau sa schimb arcurile pentru ca sunt prea lasate si prea moi
am facut rost de o pereche de Ø19 in schimb mecanicul mi-a spus sa nu pun de 19 pentru ca imi "rup" sasiul, ca daca merg pe sosele mai proaste o sa fie prea rigida suspensia etc..., ca ele din fabrica erau 17 pt benzina, 18 pt brasov cum am eu si 19 pt 32x, mai are cineva Ø19 pe 24x, daca da cum se comporta si la ce utilizati masina? (eu vreau mult offroad asta e principalul motiv pt care schimb suspensia fata arcuri + amortizoare desi evident ca o sa circul prin oras si pe druuri naspa mai mult ca in offroad)
arcuri pe fata 24x
- alcool online
- Membru

arcuri pe fata 24x
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
- alex
- Membru legendar

Re: arcuri pe fata 24x
eu am avut 18 pe 320 si era lasata ca dracu de bot.
m-am chinuit ceva si am schimbat cu 19 si sta mult mai bine.
am bv pe ea si nu mi se pare ca e foarte rigida pe fata, aici referindu-ma la forestier.
dar am si intariri pe sasiu fara sa fi fost fisurata sasiul in fata. mi le-a pus sudorul "just in case".
m-am chinuit ceva si am schimbat cu 19 si sta mult mai bine.
am bv pe ea si nu mi se pare ca e foarte rigida pe fata, aici referindu-ma la forestier.
dar am si intariri pe sasiu fara sa fi fost fisurata sasiul in fata. mi le-a pus sudorul "just in case".
happily mending an Aro 320 D127
- George
- Administrator

18-benzina si diesel c-lung,si 19-D127! nu sunt diferentiate pe 24x - 32x,si nici n-am auzit sa existe de 17mm.
pune 19mm linistit!
pune 19mm linistit!
ARO CLUB ROMANIA
- bragacristy
- Junior

arata bine atata e tot dar in teren sunt varza iti mai rupe si sasiu am eu pe 243 dar era sa ma rastorn decate ori din cauza lor e prea inalt si vreu sa le schimb neaparat in plus zdrancina de mori atinge cauciucurile in hopuri de arcuri mie chiar mia sarit unu din oala la gropi si se slabesc toate cablurile firele se ard becurile daca mergi pe asfalt e bine si sa nu dai in gropi alea sunt de 32x de greutate de 18 sunt ideale pt brasov dar poti sa incerci dar le dai singur jos
- baciudibaciu
- Membru legendar

Eu zic sa -ti verifici amortizoarele bucsile si presiunea in anvelope .Vei vedea ca nu este chair negru dracu cum iti pare tie . 19 mm OK {opinia mea }bragacristy wrote: arata bine atata e tot dar in teren sunt varza iti mai rupe si sasiu am eu pe 243 dar era sa ma rastorn decate ori din cauza lor e prea inalt si vreu sa le schimb neaparat in plus zdrancina de mori atinge cauciucurile in hopuri de arcuri mie chiar mia sarit unu din oala la gropi si se slabesc toate cablurile firele se ard becurile daca mergi pe asfalt e bine si sa nu dai in gropi alea sunt de 32x de greutate de 18 sunt ideale pt brasov dar poti sa incerci dar le dai singur jos
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- alcool online
- Membru

le-am montat si s-a ridicat caroseria cu vreo 4 max 5cm fata de cele vechi, in offroad inca nu leam testat
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
-
nat
- Junior

Fara teama se vor comporta k, ce facei de puneai sport tot 19 dar ceva mai tari, rupeai masina in doua, nu cred? Eu am pe 243 tot 19 sunt bine merci, nici sasiu nici fire sau alte becuri cum se zicea pe aici nu s-au ars si in plus, parca ii place mai mult 19 decat 18. Garda mai buna si stai linistit, D127-le le face sa se calce bine la orice denivelare ca are cu ce:D Intreabal pe Stef, sa-ti zica cum se comporta suspensia cu cele sport, ca sa nu zici ca ma laud. In viata lui nu a vazut o asa suspensie pe fata la ARO.
-
teos
- Junior

cat costa doua noi de 19 , vreau si eu sa le schimb
- baciudibaciu
- Membru legendar

Tre sa ai rabdare pana dupa sarbatori ,Acum mortua est comertul nostru
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d