ANVELOPE DE TEREN - DIFERITE PROFILE
Moderators: mariusjaz, socratee
-
ionutzzz123
- Membru de elita

Re: ANVELOPE DE TEREN - DIFERITE PROFILE
va salut, avand in vedere ca voi avea doua agregate, e timpul sa imi iau si niste roate pentru ele, dar inca nu stiu ce. M-am gandit la Insa turbo sahara, ce parere aveti? Alte profile ce as putea pune pe aro 243?
- Arcasul
- Membru

Servus! Ce stiti despre aceste anvelope http://mercador.ro/oferta/anvelope-4x4- ... DmQKq.html?
- Cristian1
- Membru de elita

Is resapate si sunt copii dupa BFG AT. Profil destul de bun pentru toate terenurile, excelent pe zapada, in noroi merg dar...cat un AT.
NO LIMITS, NO RULES, NO ROADS
- Cristian1
- Membru de elita

Modelul asta de anvelopa nu l-am avut niciodata dar l-am vazut de foarte multe ori in actiune pe fel de fel de masini. E un compromis bun, se descurca bine in noroi si pe zapada...e okionutzzz123 wrote:va salut, avand in vedere ca voi avea doua agregate, e timpul sa imi iau si niste roate pentru ele, dar inca nu stiu ce. M-am gandit la Insa turbo sahara, ce parere aveti? Alte profile ce as putea pune pe aro 243?
- ydaniel
- Membru legendar

F slabe resapatele de la scoop;grele si nu se pot echilibra.
Singurele resapate care imi par bune sunt cele de la insa turbo.
-
UMMM461
- Membru

din acta am auzit si insa turbo a inceput sa resapaze anvelope de camion ramforsate cu sarma, deci devin la fel de grele ca celelalte (ziarelli, pneus)ydaniel wrote:F slabe resapatele de la scoop;grele si nu se pot echilibra.
- Cristian1
- Membru de elita

Ziarelli am avut si nu mi se pareau prea grele fata de alte resapate, Llerma Gomme, amandoua profil simex. Am umblat cu ele neechilibrate si nu simteam nici o bataie, vibratie..nimic.
Ca si profil, ziarelli e mai agresiv decat toate resapatele, destul de rezistent si nu se duce repede pe asfalt. Un prieten le are de 6 ani si inca mai duc mult si bine...depinde si lotul din care provin.
Acum am B&P Pneus, Radauti, nu am avut alte simexuri pe 31 sa fac o comparatie de greutate dar sunt ok si ele, par trainice... Nici astea nu sunt echilibrate dar nu prea bat, am pus pe fata doua mai "drepte" si mergem inainte.
PS: Daca a avut cineva sau are TZ Gomme sau Ovada sa ne faca un asa zis "review"
Ca si profil, ziarelli e mai agresiv decat toate resapatele, destul de rezistent si nu se duce repede pe asfalt. Un prieten le are de 6 ani si inca mai duc mult si bine...depinde si lotul din care provin.
Acum am B&P Pneus, Radauti, nu am avut alte simexuri pe 31 sa fac o comparatie de greutate dar sunt ok si ele, par trainice... Nici astea nu sunt echilibrate dar nu prea bat, am pus pe fata doua mai "drepte" si mergem inainte.
PS: Daca a avut cineva sau are TZ Gomme sau Ovada sa ne faca un asa zis "review"
- Arcasul
- Membru

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pareri. In cateva zile o sa va spun si eu o parere avizata, ca mi-am luat si eu un set!